Özcan:16 yıldır sınıfta kalan bir öğrenciye artık tasdikname vermenin zamanı gelmiştir

Seçim çalışmaları kapsamında Şalpazarı ilçesini ziyaret eden Saadet Partisi Trabzon milletvekili adayları İbrahim Baş ve Murat Özcan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

13 Haziran 2018 Çarşamba 14:25
Özcan:16 yıldır sınıfta kalan bir öğrenciye artık tasdikname vermenin zamanı gelmiştir

Seçim çalışmaları kapsamında Şalpazarı ilçesini ziyaret eden Saadet Partisi Trabzon milletvekili adayları İbrahim Baş ve Murat Özcan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Şalpazarı halkının gösterdiği sıcak ilgiye teşekkür ettiğini söyleyen Murat Özcan, “Temiz mazimiz siyasinde halkımızın bize her zaman güvenle yaklaşıyor olmasından memnunuz.” Dedi. Son zamanlarda aşırı artan akaryakıt fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulunan milletvekili adayı Murat Özcan, “ Ben her zaman 50 liralık alıyorum” demenin bir esprisinin kalmadığını söyledi. Murat Özcan sözlerini şöyle sürdürdü:

“16 yıllık AKP iktidarının akaryakıt zamları ile ilgili geldiği nokta, Temel’in fıkralarda söylediği gibi “benzin zamlarından etkilenmiyorum çünkü ben hep 50 liralık alıyorum” esprisini de tarihe gömmüş oldu. Neden mi? Yıl 2000, 50 lira ile 85 litre benzin alınıyor ve yıl 2018, 50 lira ile sadece 8 litre benzin alınabiliyor. Nerden nereye…

Fıkralarla Türkiye, nasıl bir değişim yaşadığımız zaman içerisinde pek fark edilmese de, belli zaman dilimi arasını karşılaştırdığımız zaman acı tablo gözler önüne serilmiş oluyor. Şimdi denebilir ki, efendim petrol fiyatları, dolar artışı falan, anladık ta bu tür oranlar bu farkı uçuruma getirecek kadar fark oluşturmaz. Oluşacak fark % 10-20 aralığında olabilir. 85 litre nerde, 8 litre nerde.

Her seferinde ekonomiyi uçurduğunu iddia eden AKP hükümeti, sadece bu kalemden değerlendirdiğimiz de bile sınıfta kalmıştır.16 yıldır sınıfta kalan bir öğrenciye artık tasdikname vermenin zamanı gelmiştir.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.