Özcan:Halkımıza karşı her zaman dürüst ve şeffaf olacağız

Saadet Partisi milletvekili adayı  Murat Özcan iktidarın vaatleri konusunda vatandaşa dürüst davranmadığını belirterek bizim vaatlerimiz arasında en önemli gördüğümüz söylemlerimizden bir tanesi , “halkımıza karşı her zaman dürüst ve şeffaf olacağımızdır” dedi.

19 Haziran 2018 Salı 16:02
Özcan:Halkımıza karşı her zaman dürüst ve şeffaf olacağız

Saadet Partisi milletvekili adayları Furkan Kocagöz ve  Murat Özcan seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat ve Söğütlü’de vatandaşları ve esnafı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında gösterilen yakın ilgiden oldukça memnun kalan Murat Özcan, halkımızın her zaman ki gibi nezaket ve tevazu sahibi olarak, misafirperverlik örneği gösterdiğini söyledi. Bu kadar asil bir milletin hak ettiği refah seviyesine bir türlü ulaşamadığını söyleyen milletvekilli adayı Murat Özcan, sözlerini şöyle sürdürdü:“  Yıllardır siyasiler her seçim döneminde halkımıza türlü vaatlerde bulunuyor. Seçimlerden sonra ise türlü mazeretlerin ardına sığınarak, verdikleri vaatleri yerine getirmiyorlar.Hayat meşgalesi içinde mücadele eden halkımız bu vaat edilmiş icraatların yapılıp yapılmadığını gereği gibi takip edemiyor. Birkaç seçim önce yaptık dedikleri yerli otomobili, yaptık dedikleri uçağı, bu seçimlerde yapacağız diyorlar.Yöneticilerin siyasi ahlak gereği, yönettikleri insanlara karşı şeffaf ve dürüst olması icap eder. Bizim vaatlerimiz arasında en önemli gördüğümüz söylemlerimizden bir tanesi , “halkımıza karşı her zaman dürüst ve şeffaf olacağımızdır.”Üretime dönük yatırım hamleleri ve israfın, yolsuzluğun önlendiği bir devlet yönetimi anlayışı ile, bu milletin parasını yine bu milletin kalkınmasında ve hizmetinde kullanacağız.Gelir dağılımındaki adaletsizliği önlemek için gereken bütün ekonomik tedbirleri alacağız. Çünkü bu aziz millet hak ettiği onurlu bir yaşam standardını sonuna kadar hak ediyor.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.