Pazarcılarımızı Soğuktan Kurtaracağız

CHP Trabzon Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, Maçka merkezde esnaf ziyaretlerini tamamladı. Emekçi pazarcılara kapalı alan sözü veren Turan, “Sizi soğuklardan kurtaracağız. Kapalı ve sıcak bir alan yapacağız” dedi.

18 Ocak 2019 Cuma 11:38
Pazarcılarımızı Soğuktan Kurtaracağız

SÖZ VERDİ

Maçka merkezdeki esnafları tek tek ziyaret eden CHP Trabzon Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, sorunları bildiğini ancak ilerleyen günlerde de tekrar ziyaretlerde bulunup detaylı notlar alarak birlikte çözüm üreteceğinin sözünü verdi. Köylülerimizin üretim noktasında sıkıntı çektiğini, üretilenlerin pazarda halk ile buluşma noktasında da çok sıkıntılar olduğunu söyleyen halk söz aldı. Maçka’ya belediye başkanı seçilmesi durumunda Musa Turan, yapacağı icraatlardan bahsetmeye başladı. Musa Turan “Ben ticaret adamıyım. Esnafın halinden en iyi ben anlarım. Pazarcı kardeşlerimizin de neler çektiğini bilirim. Soğuk havalara ağır çalışma ortamlarına sizi terk edenlerden olmayacağız. Pazarcılarımızı bu soğuklardan kurtarıp daha sıcak kapalı alanlar oluşturacağız” diye konuştu.

“MAÇKALILARIN DERTLERİ BİTECEK”

Musa Turan, “Projelerimiz hazırlık aşamasında. Ben futbolcu oldum. Çamurlu sahalarda toplara halkım için kafa attım. Mahalle muhtarı oldum, mahallelimiz için yıllarca mücadele ettim. İlçe başkanlığı yaptım partililerimizin sesi oldum. Şimdi sıra belediye başkanlığı yapıp Maçkalıların dertlerine son vermek. Ben, sen, o ayrı olmayacak. Biz olacağız, birlik olacağız. Maçkalılarla çıktım yola, sizleri dinleyerek devam ediyoruz. Birlikte yönetmeye talibim. Halkımızın dertlerini biliyoruz. Bu dertleri bizler çözmeye talibiz. Ben Maçkalılara inanıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.