Revi : AK Parti gündem belirleyen bir partidir

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi : Bizler muhalefetin ya da medyanın belirlediği gündemin etkisinde kalmayacak kadar büyük ve köklü bir partiyiz. AK Parti gündem belirleyen bir partidir.  

08 Aralık 2019 Pazar 12:09
Revi : AK Parti gündem belirleyen bir partidir

Ak Parti genişletilmiş  İl Danışma meclisi Toplantısı Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde yapıldı.Burada bir konuşma yapan Ak Parti Trabzon  İl Başkanı Haydar Revi ,Bizler siyaseti Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde yalnızca Allah rızası için yaptığımızı ve milletimize hizmet etme gayesi ile hareket ettiğimizi özellikle vurgulamak istiyorum. Millete hizmet davasında mücadele etmek, cumhurbaşkanımızın gücüne güç katmak ve bütün mazlum coğrafyaların güzünü güldürmek istiyorsak yapmamız gereken ilk şey kendi nefsimizi bir kenara koymaktır. Şunu çok iyi bilmeliyiz ki makamlar mevkiler gelip geçicidir. Bizler teşkilat mensupları olarak, milletvekilleri olarak, başkanlar olarak her birimiz nefsimize yenik düşmediğimiz sürece emin olun bizi hiç kimse yenemez. 


Başarımızı hiçbir güç engelleyemez. 
Ak parti kurulduğu ve iktidara geldiği günden itibaren ülkemizin nerden nereye geldiğinin farkında olmalıyız. Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti Osmanlı’nın manevi mirası üzerinde yeniden hayat bulmuş ve bütün mazlum milletlerin umut ışığı olmuştur. 
Geldiğimiz noktada hiçbirimizin hata yapma, nefis yapma lüksü yoktur. Aksi takdirde bütün kazanımlarımızın yok olacağı gibi bütün mazlumların da umutlarını yok olacaktır. 

‘Dünya 5’ten büyüktür’ bütün dünyaya insanlık dersi veren ve küresel güçleri karşısına alan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sırtını dayayacağı bizler ve milletimiz her türlü saldırıya karşı dirençli olmalıyız. 
Birileri nefsimizi okşuyor diye davamıza halel getirecek davranışlardan uzak durmalıyız. ‘Müminler birbirini temizleyen iki el gibi olmalıdırlar’ eğer birimiz hata yapıyorsak diğerimiz onu samimiyetle düzeltmelidir. 
Cumhurbaşkanımızın deyimiyle “Kendi nefsinin peşine düşen, sadece kendi nefsinin ve kendi ajandasının peşine düşenlerden dava adamı olmaz. Hiç kimsenin kendi nefsine göre hareket etme lüksü yoktur.” 
Hepimiz bu davanın neferiyiz. AK Partide siyaset yapmak demek bu sorumluluğu üstlenmek, talip olmak demektir. 
Gelecek nesillere daha büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak istiyorsak daha çok çalışmalıyız. 

Kasım ayı içerisinde şehrimizde çok önemli etkinlik ve toplantılar gerçekleştirdik. 4. Uluslararası İpekyolu İşadamları Zirvesi Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak'ın teşrifleriyle gerçekleştirildi. Küresel faiz lobisine karşı dik duruş sergileyen Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak'ı Trabzon havalimanında coşkulu bir şekilde karşıladık. Trabzon olarak bütün bakanlarımızın yanında dim dik durmaya devam edeceğiz. Ülkemiz adına önemli bir sorumluluk üstlenen, Down sendromlu ve diğer gelişim bozukluklarına sahip bireylerin sorunlarını tespit etmek için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu yine kasım ayı içerisinde şehrimizde önemli bir çalıştay düzenlendi. Bu önemli etkinliği Trabzon’da düzenlenmesi için yoğun emek sarfeden Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu’nu başta olmak üzere, Komisyon Başkanımız Kemal Çelik ve Komisyon üyesi milletvekillerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.Ayrıca Genel Merkez Gençlik Kollarımız tarafından düzenlenen Ayın Üniversite Teşkilatı sıralamasında Üni-AK Trabzon Teşkilatımız 1. Oldu. 
Çalışmalarından dolayı İl Gençlik Kolları Başkanımız Sefa Küçükali, Üni-AK Başkanımız Oğuzhan Cengiz ve Üni-AK Hanım Birim Başkanımız Neslihan Şen’e teşkilatımız adına teşekkür eder, devam eden çalışmalarında başarılar dilerim. 
Yeni yıl itibariyle kongre sürecine giriyoruz. Bu süreçte bu hassasiyetlere çok dikkat etmeliyiz. 
Hiç kimse AK Partinin gündeminin dışına çıkmamalıdır. 
Bizler muhalefetin ya da medyanın belirlediği gündemin etkisinde kalmayacak kadar büyük ve köklü bir partiyiz. AK Parti gündem belirleyen bir partidir.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.