Revi'den Kaya'ya sert cevap

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi 'Bu şehre çivi çaksınlar' diyen CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'ya sert cevap verdi.Revi ,Sayın Kaya Milletvekili olduktan sonra ayağı yerden kesildi. Vip ile havalimanı arasında kaldı. O arayı da muhtemelen uyuyarak geçiyor. Dolayısıyla Trabzon'a yapılan yatırımları görmüyor."dedi. 

18 Şubat 2020 Salı 16:47
Revi'den Kaya'ya sert cevap

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi 'Bu şehre çivi çaksınlar' diyen CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya "Sayın Kaya Milletvekili olduktan sonra ayağı yerden kesildi. Vip ile havalimanı arasında kaldı. O arayı da muhtemelen uyuyarak geçiyor. Dolayısıyla Trabzon'a yapılan yatırımları görmüyor."dedi. 

AK Parti'nin iktidara Geldiği günden beri vaadettiği bütün projeleri bir bir gerçekleştirdiğini altını çizen başkan Revi şunları söyledi:" Biz AK Parti iktidarı olarak ne söylediysek hepsini bir bir gerçekleştirdik, vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz bütün sözleri yerine getirdik ve getirmeye de devam ediyoruz. Trabzon şehrimiz AK Parti iktidarıyla adeta çağ atlamış büyük yatırımları almıştır. Bunları görmezden gelmekle siyaset yaptığını sananlar sadece kendilerini kandırırlar. Böyle siyaset olmaz! Bu kör gözlülük, şehri küçümseme ve küçük gösterme Trabzon'a ihanetten başka bir şey değildir. Onlardan fazlasını beklemiyoruz. Çünkü; gözleri vardır görmezler kulakları vardır duymazlar." 

"CHP Trabzon milletvekili Ahmet Kaya'nın yapmış olduğu açıklamada ki en doğru cümlenin 'Bu şehri Hayal projeleri vaat edildi' kısmıdır" diyen Revi "Evet biz Trabzon'a onların hayal dahi edemeyecekleri projeleri vaad ettik ve bir bir gerçekleştiriyoruz. Kanuni Bulvarı'nı, Akyazı Stadı'nı gibi yapılan birçok büyük projeyi bunlar Hayal dahi edemediler. Biz ise engel olmalarına rağmen bu projeleri birer birer gerçekleştirdik." ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.