Revi'den STK'lara Bakan Soylu'ya sahip çıkın çağrısı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya havalimanında yapılan saygısızlığa tepki göstererek "Sayın Bakanımıza yapılan bu hadsiz saldırıyı kınıyorum. Asıl akıllı olması gerekenler terör örgütleri ile işbirliği yapanlardır."dedi. 

06 Haziran 2019 Perşembe 16:14
Revi'den STK'lara  Bakan Soylu'ya sahip çıkın çağrısı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya havalimanında yapılan saygısızlığa tepki göstererek "Sayın Bakanımıza yapılan bu hadsiz saldırıyı kınıyorum. Asıl akıllı olması gerekenler terör örgütleri ile işbirliği yapanlardır."dedi. 
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun bu provakasyona çanak tuttuğunu belirten Revi " CHP adayını karşılamak için Trabzon havalimanına gelen CHP'li guruptan bir kişi İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya havalimanından ayrılırken 'Akıllı ol ' şeklinde provakatif saygısızlık yapıyor. Fakat bu hadsizliğe ne CHP Adayı ne de CHP'li birisi tepki gösteriyor. Görünen o ki CHP'de terörle mücadele edenlere karşı saygısızlık kurumsal bir hal almış." ifadelerini kullandı.

CHP' de, Terörle mücadelede önemli mesafeler elde edilmesinin mimarlarından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yapılan bu saygısızlığın kabul edilemez olduğunun altını çizen Revi "Bizler CHP adayından Trabzon'da yapılan bu saldırı için kınama bekledik. Fakat kendileri bu konuyu bile ağzına almadı. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için gece gündüz çalışarak terör örgütlerine karşı büyük bir mücadele veren İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya yapılan bu saygısızlığı kınamaktan aciz olan bir şahsın kamuoyunda göstermeye çalıştığı 'Uzlaşmacı' tavırların tamamen göstermelik olduğu ortaya çıkmıştır. Herkesle uzlaşacağım diyen biri ne yazık ki bütün militanlarla uzlaşı içerisindedir." şeklinde konuştu. 

Kemal Kılıçdaroğlu'na birinin havalimanı çıkışında 'Akıllı ol ' şeklinde bir cümle kurulsa idi CHP ortalığı ayağa kaldırırdı diyen Revi "Benzer durum kendilerine olsa CHP'liler ortalığı ayağa kaldırırdı. Fakat bunu kendi militanları yaptığı vakit olayı gayet hoş karşılayıp bir hak olarak görüyorlar. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya yapılan bu saygısızlığı, bu olayı görmezden gelenleri esefle kınıyor tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımızı ve kamuoyunu terörün belini kıran İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya sahip çıkmaya davet ediyoruz." dedi.

Son Güncelleme: 06.06.2019 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.