Revi : YSK CHP’nin Disiplin Kurulu Değildir!

YSK’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptal kararı ile ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Güzide Uzun ve diğer siyasilere AK PARTİ Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’den sert cevap geldi. Revi “YSK CHP’nin disiplin kurulu değildir. CHP’nin keyfine göre karar almak zorunda değildir. “dedi.

09 Mayıs 2019 Perşembe 14:43
Revi : YSK CHP’nin Disiplin Kurulu Değildir!

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) İstanbul Seçimlerinin iptali ve yenilenmesi kararına karşı CHP’nin ve diğer siyasilerin yaptığı açıklamaların siyaseti kutuplaştırmak ve bu durumdan çıkar sağlamak amacında olduklarını ifade eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi “Daha düne kadar YSK CHP’liler ve diğer siyasiler için en güvenilir kurumdu. Fakat İstedikleri olmayınca birden hainlikle ve ihanetle suçlanır oldular. Kusura bakmasınlar YSK CHP’nin disiplin kurulu değildir.”dedi. 

YSK Üyelerini hedef göstererek demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne asıl darbeyi CHP’nin vurduğunun altını çizen Revi: “YSK Anayasal bir kurumdur. CHP takındığı bu çıkarcı tavır dolayısıyla aslında Anayasal kurumları toplum nazarında zedeleyici zarar verici davranışlar sergiliyor. Yerel seçim sürecine girdiğimiz andan itibaren hukuku ve demokrasiyi yalnızca kendi çıkarlarına hizmet ederse kabul eden çürümüş bir anlayış ile karşı karşıyayız. Yüksek Seçim Kurulu üyelerini tehdide varacak kadar baskı altına almaya çalışan CHP peşine takılanlar kendi işlerine gelen kararlar çıkınca alkışladı, fakat kendi hesaplarına uymayan kararlar çıkınca da yuhaladılar. Görünen o ki yıllar önceki baskıcı statükocu CHP ne ise bu günde aynı. Yarın fırsatını bulsa yine geçmişe rücu edecek ve millete ettiği zulmlere kaldığı yerden devam edecektir. Kaldı ki yaptığı konuşmalarda, açıklamalarda hep sübliminal mesajlar vererek bir yerlere mesajlar gönderiyor. Darbe çığırtkanlığı yapıyor, Milleti sokaklara dökmeye çalışıyor. Ekrem İmamoğlu ABD’nin Türkiye’deki Juan Guaido projesi gibi çalışıyor.”

İstanbul’da gerçekleşecek olan seçimler için aktif çalışma içerisinde olacaklarını belirten Revi “İstanbul’da yaşayan Trabzonlu, Karadenizli hemşerilerimize yaşanan süreci anlatarak İstanbul’un ve Türkiye’nin geleceği için destek isteyeceğiz. Kıymetli hemşerilerimiz şunu çok iyi görüyorlar CHP daha gelmeden gürültüsü gelmeye başladı. Yıllarca CHP’nin millete tepeden bakan, ben ne diyorsam o mantığı ile statükocu yapısından Milletimiz çok rahatsız. Bu kısa sürede Milletimiz çok iyi görüyor ki CHP’de değişen bir şey yok. Seçilmek için her yol mubah anlayışı ile kirli ittifakları bizim hemşerilerimiz kabul etmiyor. Sırf seçim kazanmak için perde arkasından FETÖ ile çıkar ilişkisi içerisinde olan bir anlayışa milletimiz müsaade etmeyecektir. Ekrem İmamoğlu’nu destekleyen küresel lobiye bakacak olursak, onu destekleyenler yalnızca STV’nin masum bir spor yorumcusunu desteklemiyor. Onu destekleyenler küresel lobilerin Türkiye’deki geleceğini kurtarmaya çalışıyor, FETÖ’ye adeta can suyu olmaya çalışıyorlar. 31 Mart sonrası bunu net bir şekilde gördük. Kimler kimlerle beraber gayet iyi gördük. Bizim vatansever hemşerilerimiz büyük destekleriyle bu kirli ilişkiye müsaade etmeyecektir. Milletimiz bu oyunu bozacaktır. ” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.