Saadet Partisi Arsin Belediye başkan adayı Ramis Sunguroğlu,Arsin sevdamızdır

Saadet Partisi Arsin ilçe başkanlığı, belediye başkan adayı Ramis Sunguroğlu ile birlikte Ulu Camii önünde gerçekleştirdiği açık hava mitingi ile seçim çalışmalarına başladı.

18 Ocak 2019 Cuma 14:34
Saadet Partisi Arsin Belediye başkan adayı Ramis Sunguroğlu,Arsin sevdamızdır

Saadet Partisi Arsin ilçe başkanlığı, belediye başkan adayı Ramis Sunguroğlu ile birlikte Ulu Camii önünde gerçekleştirdiği açık hava mitingi ile seçim çalışmalarına başladı.İlginin büyük olduğu programa, Saadet Partisi il başkanı Cevat Kurt, il başkan yardımcıları, Arsin ilçe başkanı Hayri Çelik, Arsin teşkilatı ve vatandaşlar iştirak etti.

ADALET HERKESE GEREK

Adil bir düzenin hâkim olacağı belediyecilik anlayışı ile yola çıktıklarını söyleyen il başkanı Cevat Kurt, Arsin adayı Ramis Sunguroğlu’nun 31 Mart seçimlerinde Arsin belediye başkanlığını kazanacağından emin olduğunu ifade etti.Adaletin her zamankinden daha çok ihtiyaç haline geldiğini söyleyen Kurt, Ehliyet ve liyakat sahibi insanların, Milli Görüş belediyeciliği anlayışı ile ve ibadet aşkı ile Arsin’e hizmet edeceğini söyledi.

ARSİN SEVDAMIZDIR

Daha sonra söz alan Saadet Partisi Arsin Belediye başkan adayı Ramis Sunguroğlu da, Arsin’in ortak bir sevdanın adı olduğunu söyledi. Sunguroğlu, Adaletten uzak ve adam kayırmanın ön planda olduğu bir Arsin Belediye yönetimi ile karşı karşıya kalmak durumunda olduklarını ifade ederek, 31 Mart seçimleri sonrası bu resmin değişeceğini söyledi. Suguroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:“Hepimizin ortak bir sevdası var…Arsin.Belediye idaresi ve hizmetlerinin yetersiz olduğu, insanların birbirine karşı taraf yapıldığı, köylü ve şehirli ayrımının olduğu, birlik ve beraberliğin ortadan kalktığı, sevgi ve saygının olmadığı, adaletsizlik ve adam kayırmanın ön planda olduğu bir Arsin resmi ile karşı karşıyayız.Bu tespitlesin ışığında ; Sivil toplum kuruluşları, sağduyulu vatandaşlarımız, adil, eşit ve demokratik bir yönetim özlemi içerisinde olan halkımızın taleplerine daha fazla duyarsız kalamazdım.Bu bağlamda; Hesaplaşmak yerine barışmak için, adil ve tarafsız olmak için, herkese ve her kesime eşit ve tarafsız hizmet etmek için, insanlar arasında sevgi ve saygıyı yeniden sağlamak için, kavga etmek, cezalandırmak, çatışmak ve yıkmak için değil, yapılan hizmetlere teşekkür edip, eksikleri tamamlamak, yanlışları doğrusu ile değiştirmek, kısacası Arsin’i yeniden inşa etmek için geliyoruz.Yeni bir ekip ve yeni bir yönetim anlayışı ile 31 Mart 2019’da yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Saadet Partisi Arsin belediye başkan adayı olduğumu bütün ilçe halkına ve kamuoyuna saygıyla duyururum.Seçmenlerimizin desteğini ve bütün halkımızdan duasını bekliyorum. “ dedi.

Konuşmaların ardından, programa katılanlarla birlikte Arsin esnafı ziyaret edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.