Saadet Partisi Gençlik kollarından siyasete farklı yaklaşım

Saadet Partisi Trabzon il gençlik başkanı Furkan Kocagöz,Sömürünün panzeri ilimdir dedi.

09 Ocak 2019 Çarşamba 14:08
Saadet Partisi Gençlik kollarından siyasete farklı yaklaşım

Saadet Partisi Trabzon il gençlik teşkilatı alışılagelmiş siyasi çalışmalara göre farklı bir yaklaşım gösteriyor.

Trabzonlu gençlerle her platformda bir araya gelebildiklerini söyleyen il gençlik başkanı Furkan Kocagöz, inancımızın ilk emri olan “Oku” ilkesi doğrultusunda her hafta düzenli olarak kitap okuma programları gerçekleştirdiklerini söyledi.Kocagöz, cehaletin insanı sömürü karşısında duyarsız hale geldiğini hatırlatarak, “ Dünyada ki küresel emperyalist güçler öncelikle insanlığı cehalete mahkûm edip, sonra da kendi popüler kültürünü eğitimmiş gibi kabul ettiriyor. Kendi kültürünün ürünlerini de yine insanlığa pazarlıyor. Bu yolla insanlığın büyük bir çoğunluğunu Pazar haline getiriyorlar. Yani biz onların pazarı oluyoruz.

Pazar olmamanın yolunun gerçek manada ilim ve eğitimle olacağını bildiğimizden dolayı, her hafa bir kitap seçip, bu kitabı arkadaşlarımızın okumasını istiyoruz ve hafta sonunda bir mekânda bir araya gelerek kitapla ilgili analizlerimizi birbirimize aktarıyoruz.” Dedi.

Son Güncelleme: 09.01.2019 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.