Saadet Partisi'nde bayramlaşma töreni yapıldı

Saadet partisi'nde İl gençlik başkanlığı görev değişikliği yapıldı.

06 Haziran 2019 Perşembe 13:52
Saadet Partisi'nde bayramlaşma töreni yapıldı

Saadet Partisi Trabzon il teşkilatı bayramlaşma programında il binasında bir araya geldi. GİK üyesi Dursun Ali Düzenli, eski il başkanları, il yönetim kurulu, ilçe başkanları ve ilçe teşkilatlarının yoğun olarak katıldığı program, kısa bayram mesajı içerikli konuşmalar sonunda toplu olarak bayramlaşılma ile sona erdi.

İl gençlik başkanlığı görev değişikliğinin de yapıldığı bayramlaşmada mevcut başkan Furkan Kocagöz görevini yeni il başkanı Nuri Kutoğlu’na devretti. Devir teslim esnasında bir konuşma yapan Furkan Kocagöz, tüm İslam âleminin bayramını kutlarken, zulüm ve adaletsizliğin hâkim olmadığı bir bayramı yaşama arzusunu dile getirdi. Kocagöz sözlerini şöyle sürdürdü:

“ Ramazan bayramının, Trabzon’umuza, Türkiye’mize ve bütün İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Bizler bu bayramda, yakınlarımızı ziyaret ederek hasret giderdik. Anne babamızın elini öptük, torunları sevindirdik, ne güzel. Ama şunu da unutmamak gerekir ki; bu bayramda babasının elini öpmek isteyen nice çocuklar babaları şehit olduğu için bunu yapamadılar, nice anneler evlatlarına sarılamadılar, nice çocuklar sırf annesi hapiste diye bayramda komşu ziyareti yaparak şeker toplayamadı annesi ile beraber hiçbir suçu olmadığı halde hapishanede olduğu için.

Bizler Saadet Partililer olarak, dünyada ve ülkemizde bu türden buruk bayram yaşamak zorunda kalan herkese gerçek bayramları yaşatmak için çalışan bir topluluğuz. Hak ve adaletin gölgesinde Milli Görüş umdelerini hayata ve bütün dünyaya hâkim kılmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Görevi teslim ettiğim Nuri Kutoğlu kardeşimin de bu istikamette çalışacağından zerre kadar şüphem yoktur. Kendisine yapacağı bu aziz vazifede başarılar diliyorum.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.