Saadet Partisi'nin genç vekil adayının motosikletli kampanyası

Trabzon’un en genç milletvekili adayı olan Saadet Partisi adayı Furkan Kocagöz, alışılagelmiş seçim çalışmalarının dışında bir kampanya sürdürmeyi tercih ediyor.

10 Haziran 2018 Pazar 14:49
Saadet Partisi'nin genç vekil adayının motosikletli kampanyası

Trabzon’un en genç milletvekili adayı olan Saadet Partisi adayı Furkan Kocagöz,  seçim çalışmaları sırasında kullandığı ulaşım aracı da kendine has özellikte. “Benim makam aracım motosiklet ve seçilirsem de öyle olacak” diyen Kocagöz, yanındaki gençlerle birlikte Beşirli sahilinde iftar sonrası çay içen vatandaşlarla bir araya geldi. Gösterilen ilgiden memnun kalan Kocagöz, özellikle gençlerin yoğun ilgisini çekti.

Trabzon’un en genç adayı olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Saadet Partili genç aday, gençlerin bir toplumun asıl gücünü oluşturan en önemli unsur olduğunu belirtti, milletvekili adayı Furkan Kocagöz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“ Erbakan hocamızın çok meşhur bir sözü vardır, “Bir milletin asıl gücü, tankı, topu, tüfeği, parası değil, imanı ve inançlı evlatlarıdır.” Diye. Gerçekten de bu sözün manasını göstermek için gayretle inançla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Ben inanıyorum ki, Saadet Partisinin iktidarında maddi ve manevi kalkınmayı birlikte başarmış lider ülke Türkiye olmamız hiç te zor değil. Yeter ki israf, yolsuzluk ve kayırmacılıktan kurtulup, liyakatli kadroların, iş başında olduğu üreten bir devlet yapısına kavuşalım. O zaman güzel günleri hep birlikte yaşayacağız. “ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.