Saadet Partisi Trabzon il başkanlığı Temayül Yoklaması yapıldı

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığı'nda temayül heyecanı yaşandı .

30 Temmuz 2019 Salı 13:04
Saadet Partisi Trabzon il başkanlığı Temayül Yoklaması yapıldı

Saadet Partisi Trabzon il başkanlığı Kasım 2019’da yapılacak olan 8. Olağan İl kongresi için, genel başkan yardımcısı Mustafa Kaya’nın katılımı ile Saadet Partisi Trabzon il başkanlığı Adnan Demirtürk Konferans Salonunda, yeni dönemde il başkanlığı yapacak olan ismi tespit maksadı ile İl Başkanlığı Temayül Yoklaması gerçekleştirdi.

Toplantıya Ankara’dan katılan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya’nın yanı sıra GİK Üyesi Selim Sait Terzioğlu, Saadet Partisinde Trabzon il başkanlığı yapmış olan eski il başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları başkanlık divanı üyeleri ve MİLKO başkanları iştirak etti.

Temayül yoklaması öncesinde kısa bir sunum yapan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, Saadet Partisinin, Ülkenin sorunlarına kesin ve kalıcı bir çözüm getirecek olan tek siyasi hareket olduğunu söyledi. Kaya, Mili ve yerli olan, üretime ve istihdama yönelik yatırımları önceleyen, şahsiyetli ve tutarlı bir dış politika hedefleyen ve ülkenin her kesiminden vatandaşının birlikte kardeşçe ve barış içerisinde yaşamasını sağlayacak projelerin Saadet Partisinin çözüm önerilerinde olduğunu dile getirdi.

Daha sonra il başkanlığı temayülüne geçildi. Temayül sonucu öne çıkan isimler arasında mevcut il başkanı Cevat Kurt, il yönetim kurulu üyesi Mehmet Uz, il yönetim kurulu üyesi Av. Selçuk Özderya ve il yönetim kurulu üyesi Musa Gözütok oldu.

Ağustos ayında yapılacak olan Genel Merkez Başkanlık Divanı toplantısında nihai isimin belirlenmesinden sonra görev verilen yeni il başkanı, liste çalışmalarına başlayarak Kasım 2019’da Saadet Partisi Trabzon teşkilatını kongreye götürecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.