Sandıkcı: Akçaabat için biz varız

Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Barış Sandıkcı ,Akçaabat ile ilgili önemli açıklamalarda bulunarak Akçaabat için biz varız dedi.

10 Mayıs 2019 Cuma 13:23
Sandıkcı: Akçaabat için biz varız

Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Barış Sandıkcı Akçaabat ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.Akçaabat’ta son dönemde gündem olan ve vatandaşların büyük tepkisine neden olan sahilden yol yapımına karşı olduğunu belirtti.

“Bizler Yeniden Refah olarak ilçemizde yapılan tüm hayırlı hizmetlerin destekçisi yanlış yapılanların ise karşısında olup takipçisi olacağız.. Bize göre yanlış bir projedir.İlçemiz bir sahil şehridir. Sahillerimizi heba etmemeliyiz. Akçaabat’ımızın yararına ve faydasına ne varsa sonuna kadar mücadele edeceğiz. Yolun Sahilden geçmesini vatandaşımız istemiyor bize düşen vatandaşın sesine kulak vermektir. Bizler milletin temsilcileriyiz, vatandaşın sesiyiz. Vatandaşlarımızın istemediği bir proje bizlerde destek veremeyiz. Yol önemli bir ihtiyaçtır. Ancak karşı olurken alternatifler de sunmak gerekir.

Akçaabatçımız Trabzon’un en büyük ikinci ilçesidir.Özellikle yaz dönemi yerli ve yabancı turistler gurbetçiler eklenince şehrimiz sahil yolunda trafik kilitlenir hale gelmektedir.Eski Akçaabat yolu dahi yetersiz kalmaktadır.Daha önce yapılması planlanan Haçkalı Baba Devlet Hastanesi kavşağı ve Söğütlü kavşağı bir an önce yapılmalı. Akçaabat’ın arka kesiminde yapımı devam eden Pulathane Bulvarı’nın hızlandırılıp bitirilmelidir.Olmazsa olmazımız Güney çevre yolu projesi yapılmalıdır.

Bu yol ile alakalı projenin karşısında olan diğer siyasi parti temsilcilerimizin de yanında olduğumuzu ve desteklediğimizi buradan bir kez daha belirtmek istiyorum.

Ayrıca İlçemiz Darıca Mahallesinde yer alan Trabzon Diyanet Yüksek İhtisas Merkezi’nin başka yere taşınması ile alakalı durumun da karşısında olduğumuzu belirtmek isteriz.

Burada lojman olmadığı için başka bir yere taşınması istenmiş. Fakat taşınmak istenen yerde de lojman yok. Dolayısıyla taşınmasının da bir anlamı yoktur. Konu ile alakalı hassasiyet gösteren başta Kent konseyimize,siyasi partilere,derneklere ve stk’larımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Akçaabat’ta birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu dile getiren Ak parti ilçe başkanı Sn:Hüseyin Altıntepe’ye de ayrıca teşekkür ediyorum. Akçaabat’ta birlik ve beraberlik adına Akçaabat’ımız yararına olacak her konuda yardımcı olacağımızı bir kez daha belirtmek isterim.

Bizler Yeniden Refah Partisi olarak yapılan ve yapılacak olan hayırlı hizmetler için varız.Bizim muhalefetliğimiz ilçemizin yararınadır.Yapıcı muhalefetiz,hizmet gelsin de nasıl ve kimden gelirse gelsin inancına sahipiz.

Akçaabat’ımızın çıkar ve menfaatleri için yaşanılabilir bir Akçaabat için:

BİZ VARIZ .

Başta Akçaabat’lı hemşerilerim olmak üzere alem i islamın hayırl, bereketli ve huzurlu bir Ramazan ayı diliyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.