Şoför esnafının sorunlarını birlikte çözeceğiz

Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu,Şoför esnafının sorunlarını birlikte çözeceğiz dedi.

15 Mart 2019 Cuma 15:05
Şoför esnafının sorunlarını birlikte çözeceğiz

Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, 31 Mart seçimlerinin ardından göreve gelmesi halinde birlikte yoğun mesai geçireceği Servis Aracı İşletmecileri Odası yönetim kurulu üyeleri ve oda üyesi şoför esnafıyla bir araya geldi.

Trabzon’un ulaşım ve trafik sorununa önemli projelerle çözüm bulacağını lansman toplantısında ve daha önceki programlarında açıklayan Zorluoğlu, sorunun parçası olarak gördüğü kesimlerle istişarelerini sürdürüyor.

Beşirli’de, Servis Aracı İşletmecileri Odası tarafından organize edilen toplantıya katılan Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ve Ortahisar Belediye Başkan adayı Avukat Ahmet Metin Genç’in de hazır bulunduğu toplantıda hitap ettiği oda yönetimine ve servis şoförlerine, sorunlarını çözeceğine dair teminat verdi.

Büyük bir birlik beraberlik örneği gördüğünü söylediği toplantıda, servisçi esnafın, oda başkanları etrafında kenetlenmesinden de büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Zorluoğlu, “Bu birlik ve beraberlik, her türlü haklı talebin, idareler tarafından karşılanması yolundaki en büyük teminat olacaktır. Aralık ayı başından bu yana yürüttüğüm seçim çalışmalarımda hem servisçiler odası hem de şoförler odası esnaflarıyla istişare toplantıları gerçekleştirdik. Bu istişareler sonucunda da projelerimizi hazırlayıp kamuoyu ile paylaştık. Projelerimizde ulaşım ve trafik ile ilgili de özel bir başlık açtık ve başkan seçilmemiz halinde projelerimizi süratle hayata geçirme gayreti içerisinde olacağımızı ifade ettik” dedi.

“TRAMVAY, ŞOFÖR ESNAFINI MAĞDUR ETMEYECEK”

Şoför esnafının, proje olarak açıklanan hafif raylı sistemin faaliyete geçmesinden olumsuz etkilenmeyeceğini vurgulayan Zorluoğlu, “Ulaşımla ilgili projelerimizi hiçbir şoför esnafımızı mağdur etmeden, kazanımlarını koruyarak hayata geçirecek ve esnafı geriye götürecek hiçbir kararın altına imza atmayacağız. Şoför esnafımızla bir araya gelip onlara da maksimum fayda sağlayacak çözümler bulacağız” diye konuştu.

“TAHDİT MESELESİNİ NETİCELENDİRECEĞİZ”

Servisçi esnafın en çok dile getirdiği talep olan tahditli plaka konusunda da değerlendirmede bulunan Zorluoğlu, “İnşallah göreve gelirsek, seçimden hemen sonra sizlerle tekrar bir araya gelerek meseleyi etraflıca konuşacak ve Allah’ın izniyle neticelendireceğiz. Esas olan karşılıklı iyi niyet, samimiyet ve birbirimize güven duymamızdır. Bunlar sağlandıktan sonra bir araya gelip çözülemeyecek hiçbir mesele yoktur” ifadelerini kullandı.

Önemli bir seçimin arifesinde olduklarını anımsatan Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu konuşmasını, “İstikrarın devam etmesi için yerelde belediyeciliği yapabilecek insanlara destek vermek gerekiyor. Belediyecilik vizyon gerektiren, projeci ve tecrübeli idarecilerin yapabileceği bir iştir. Desteklerinize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var” sözleriyle tamamladı. 

MİLLETVEKİLİ CORA’DAN ZORLUOĞLU VE GENÇ’E TAM DESTEK 

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu’nun şehrin bütün değerlerine büyük bir hassasiyetle yaklaştığını ifade eden AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora ise “Başkanımızın sorunları ele alış biçimi, istişareye önem vermesi, halden ve dertten anlaması, sorunları görmesi ve çözümü için duyarlı davranması, şehrimiz açısından büyük bir fırsattır. Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç ile birlikte, inanıyorum ki; küçük sorunları daha hızlı, büyük projeleri ise adım adım hayata geçireceklerdir. Biz de bu projelerin takipçisi ve destekçisi olacağız” diyerek Zorluoğlu’na ve Genç’e olan desteklerini dile getirdi. 

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Avukat Ahmet Metin Genç’in de servisçiler odasının sorunlarının, yeni dönemde yeni yönetim anlayışıyla göreve talip olan Murat Zorluoğlu’nun riyasetinde çözüleceğine olan inancını paylaştığı toplantı, şoför esnafının söz alarak sorun, talep ve önerilerini aktarmasıyla sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.