Son viraj

Güzide Uzun, Ömer Hacısalihoğlu ile İbrahim Akbulut’un aday olduğu il kongresi öncesinde nefesler tutuldu,seçim öncesi son viraja girildi.

21 Şubat 2020 Cuma 09:12
Son viraj

ÜÇ ADAYLI KONGRE

CHP Trabzon, 23 Şubat’ta yapılacak il kongresine kilitlendi. Mevcut İl Başkanı Güzide Uzun, Ömer Hacısalihoğlu ve İbrahim Akbulut’la birlikte üç adaylı kongre saat 10.00’da bir otelde yapılacak. Yarışın çetin geçeceği şimdiden belli olurken adaylar  yaptıkları açıklamalarda demokrasi mesajı verdi. Kongre öncesi son dönemeçte CHP teşkilatlarında gündem kongrede yoğunlaştı. Bazı ilçelerde desteklenecek adaylar belirlendi.

DEMOKRATİK YARIŞ

İl Başkanı Güzide Uzun “Kazanımları unutmadan, inkâr etmeden tecrübemizle daha çok başarı, daha güçlü birliktelik, dostluğun ve sevginin gücü ile çalışmalarımızı sürdürdük.” açıklamasında bulunurken İbrahim Akbulut ise “Pazar günü CHP’nin demokrasinin öncüsü olduğunu bütün partilere canlı olarak göstereceğiz. Seçimin de galibi inşallah biz olacağız. Adaylığımızı sürpriz olarak yorumlayanlar sürpriz başkan olduğumuzu görecekler.” dedi.

BİRLİĞİ SAĞLAYACAĞIZ

Bir diğer il başkan adayı Ömer Hacısalihoğlu ise partide birliği sağlamayı hedeflediğini belirterek “Yeni bir dönemde yeni bir heyecanla birlik olmaya geliyoruz. Bu zamana kadar delegelerimiz ve partililerimizin gösterdikleri ilgi için kendilerine teşekkür ederim. Bundan sonra bize düşen görev partimizi Trabzon’da birinci, Türkiye’de iktidar yapmak için il başkanı seçilsek de seçilmesek de mücadele etmektir.” şeklinde konuştu.

sonnokta gazetesi

Son Güncelleme: 21.02.2020 09:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.