Sonuna kadar arkasındayız

‘İttifak sıkıntıda’ söylentilerine CHP’li Kaya’dan cevap geldi.CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, partisinin İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof Dr. Atakan Aksoy ile sahaya inmediği eleştirilerine, “Bu karara saygı duyup, arkasında durmak görevimizdir” dedi.

31 Aralık 2018 Pazartesi 09:30
Sonuna kadar arkasındayız

SAYGI DUYMALIYIZ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, partisinin İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Akosy ile saha çalışması yapmadığı yönündeki eleştirileri cevapladı. Kaya, “Genel merkezler bir karar aldı ve her partili bu kararın arkasında durması gereklidir. Bu karara da saygı duyup arkasında durma görevimiz var” dedi.

İTTİFAKIN GEREĞİ
CHP’li Kaya seçim çalışmaları üzerine de konuşarak, “Elbette sahada ittifakın gereği olarak İYİ Parti’nin adayı ile birlikte çalışacağız. Gerek biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak üzerimize düşeni yapacağız, gerekse de İYİ Partili arkadaşlarımız kendi üzerlerine düşeni yapacaktırlar ve ittifakımız konuşulduğu biçimde devam edecektir” ifadelerini kullandı.

KONSENSÜSLE ÇIKTI
Milletvekili Kaya parti içi muhalefete de cevap vererek, “İttifak konsensüsle birlikte bir aday çıkarttı ve bu saatten sonra da yakışan herkesin adaya sahip çıkmasıdır. İYİ Parti’nin adayını desteklemeyeceğimiz yönünde dedikodu üretenler buyursun aday çıkartsınlar ya da alternatif yol önersinler.” açıklamasında bulundu.

Sonnokta gazetesi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.