Tarım:Cumhur İttifakı lider ülke Türkiye'yi kurma azminin en güzel örneğidir

Mhp Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım,CUMHUR ittifakı, milli duruşun, siyasetteki uzlaşma kültürünün, lider ülke TÜRKİYE'Yİ kurma azim ve kararlılığının, birlikte hareket ederek, ülke kazanımlarının kolaylaştırılmasının en güzel örneği olmuştur dedi.

29 Ocak 2019 Salı 12:46
Tarım:Cumhur İttifakı lider ülke Türkiye'yi kurma azminin en güzel örneğidir

Mhp Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ,MHP'yi ve AK partiyi bir araya getiren CUMHUR ittifakı, milli duruşun, siyasetteki uzlaşma kültürünün, lider ülke TÜRKİYE'Yİ kurma azim ve kararlılığının, birlikte hareket ederek, ülke kazanımlarının kolaylaştırılmasının en güzel örneği olmuştur.Türkiye üzerine oyun kuranların, başarılı olabilmesi için tek hedef, cumhur ittifakının dağılması projesidir, bu düşünceden yola çıkarak, gönül seferberliği doğrultusunda hedefe kilitlenmeliyiz, biz doğru olanları anlatıyoruz, çünkü milletini her şeyin üzerinde tutan bir davanın, sahtekarlık ile siyasi mevzi kazanıp, menfaat sağlaması mümkün değildir. MHP'nin çizgisini TÜRKİYE'NİN çıkarları ve menfaatleri tayin eder. bu günkü çıkar ve menfaat ise MHP ile AK parti birlikteliğiyle vücut bulmuştur. tabandaki insanların kalplerini kırmamak içindir ki neden ve sebeplerine girmiyoruz. sadece şunu söylüyoruz MHP yıkılmayan tek kale ve dağıtılmak istenen en son burçtur. kısacası TÜRK milletinin sigortasıdır dedi.

Son Güncelleme: 29.01.2019 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.