Teşekkürler Arsin

Cumhur İttifakı AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleşen mitinge teşriflerinden dolayı hemşehrilerine teşekkür etti.

15 Mart 2019 Cuma 14:10
Teşekkürler Arsin

Cumhur İttifakı AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleşen mitinge teşriflerinden dolayı hemşerilerine teşekkür etti. Havanın yağmurlu ve soğuk olmasına rağmen yoğun katılımın olduğu mitingte emeği geçenlere de ayrıca teşekkür eden Gürsoy, "Miting alanını buluşmaya hazırlayan teşkilat mensuplarımıza ve mitingimize katılan hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aile ve güzel bir ekibiz. Bakanlarımızla, Milletvekillerimizle, İl Başkanımızla, Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayımızla ve İlçe Başkanımızla vatandaşımıza hizmet için emrindeyiz. Kıymetli Bakanımız Sayın Soylu da dün miting alanında yaptığı konuşmada Arsin'e hizmet için vatandaşların emrinde olduğunu ifade etti. Muhteşem bir coşku vardı, miting sonrası da bu heyecan ve ilgi devam etti. Her bir hemşerimden Allah razı olsun. Bu coşku ve sevinç 31 Mart Akşamı da tüm Arsin'i Allah'ın izniyle saracaktır. Destek milletimizden hizmet bizden. Arsin'i gözde bir ilçe haline hep birlikte getireceğiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.