Trabzon İl 6. Gençlik Kolları Olağan Kongresi

Ak Parti Trabzon’da Gençlik Kolları İl Başkanı tek liste ile gidilen seçimde Sefa Küçükali oldu

12 Şubat 2021 Cuma 15:06
Trabzon İl 6. Gençlik Kolları Olağan Kongresi

Ak Parti Trabzon İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi bugün Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleşiyor.

Yoğun katılımın olduğu kongreye, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu, Muhammet Balta, Adnan Günnar, Ak Parti Artvin Koordinatörü Haydar Revi, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ak Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Ak Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, Ak Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, Ak Parti ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu kongrede yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı;
Saygıdeğer Divan,  Sevgili Gençler Değerli Trabzonlular Kıymetli dava arkadaşlarım Hanımefendiler, beyefendiler Ve Basınımızın güzide temsilcileri Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum! AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları 6. Olağan kongresine hepiniz hoş geldiniz. Aynı zamanda pandemi dolayısıyla buraya gelemeyip bizleri, sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak takip eden Trabzonumuz'un tüm ilçelerindeki, mahallelerimizdeki gençlerimize selamlarımı sevgilerimi iletiyorum. AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları kongremizin hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan diliyor, kuruluşumuzdan bugüne kadar Trabzon teşkilatlarımız da görev alan tüm kardeşlerimize sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

BU DAVA KUTLU BİR DAVA
Kongrede konuşan AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, “Bu dava büyük bir dava. Bu dava kutlu bir dava. Şehrimizdeki tüm gençlerimizi kucaklamaya devam edeceğiz. Bunun sözünü veriyoruz. Sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız Allah’ın izniyle. Bizlere durduran bilmeden çalışmak, koşturmak düşüyor. Biz gençler olarak koşacağız ve risk alarak koşacağız. Yönetilen değil yöneten bir gençlik olarak bize çizilen hedefler doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz inşallah” dedi. 

Son Güncelleme: 13.02.2021 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.