Trabzon spor ve turizm ile dünya kenti olur

Teşkilatlarla buluşan AK Parti Trabzon Büyükşehir aday adayı Mehmet Atalay projelere dikkat çekti.

15 Kasım 2018 Perşembe 12:43
Trabzon spor ve turizm   ile dünya kenti olur

Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mehmet Atalay Trabzon’da teşkilatlarla buluştu. 

Teşkilatlardan yakın ilgi gören Atalay, bu ilgiye teşekkür etti. Teşkilatlarla yaptığı çalışmalarda projeleri üzerinde duran Atalay, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde ve onun desteğiyle Trabzon’a yaptığımız eserler ortada. Neredeyse her ilçemizde bir eserimiz var. 2011 yılındaki Gençlik Olimpiyatları ile bu eserleri ortaya çıkardık. Ancak bu eserler burada kalmamalı, bu eserleri sportif ve toplumsal olarak bir başarı hikayesine dönüştürmeliyiz. Trabzon’da sporcu fabrikası kurup ihraç etmeliyiz. Çok şükür bu topraklarda bu yetenek var, tesis var, inanç var. Biz teşkilatlarımızla, yöneticilerimizle, Genel Merkezimizle ve vatandaşımızla birlikte bu organizasyonu doğru kurup Türkiye’ye örnek bir kent olmayı planlıyoruz” dedi.

Teşkilatların önemine değinen Atalay, “Trabzon’da yaptığımız Gençlik Olimpiyatlarında yerel esnafın kalkınması için Trabzon’dan hizmetli alma kararlılığı gösterdik. Buna itiraz edenler oldu ama biz Trabzonluyu korumak için eğer ekonomik olarak çok fark yoksa yerel esnafı tercih ettik. Yaptığımız işlerde kent yöneticilerinin ve ileri gelenlerinin beklentilerini dikkate aldık. Eğer Belediye Başkanı olursak her ilçeye bir projemiz olacak. Bunu da teşkilatlarımızla ve Bakanlıklarımızla birlikte planlayıp hayata geçireceğiz” dedi. 

Trabzon’da turizmin önemine değinen Atalay, “Trabzon turizmi çok gelişti. Bazı aksaklıklar olsa da bu potansiyeli daha da fazla artırabiliriz. Bunun için kış turizmine, dağ turizmine yönelik yatırım ve tanıtım çalışmaları ve projelerimiz olacak. Bu projeler Trabzon’u dünyanın her yerinden turist çeken bir turizm kenti haline getirecek” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.