Trabzon'u Birlikte Yönetelim İstiyoruz

CHP Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Ali Yazıcı, ziyaretlerini sürdürüyor.

27 Kasım 2018 Salı 14:22
Trabzon'u Birlikte Yönetelim İstiyoruz

Belediye Başkanlığına talip olduğu andan itibaren sahada ziyaretlerini ve çalışmalarını sürdüren Trabzon Kuyumcular Odası Başkanı CHP Ortahisar Başkan aday adayı Ali Yazıcı, Trabzon Makine Mühendisleri Odası'nı ve Trabzon Muhtarlar Federasyonu'nu ziyaret etti. 
Trabzon Mühendisleri Odası'nda Başkan Fulya Bankoğlu, Muhtarlar Federasyonu'nda da Turgut Alemdar'la görüşen CHP Ortahisar aday adayı Ali Yazıcı, Trabzon'u tanıyan isimlerin yönetmesi gerektiğini ifade etti. 
Trabzon'un belediyecilik noktasında sınıfta kaldığını söyleyen Yazıcı, " Trabzon'un geldiği durumu hazmedemediğimiz için bu göreve talip olduk. Şehrin çok önemli hayati sorunları vardır. Bu sorunlar maalesef ne kadar zaman geçerse geçsin bir türlü çözülmüyor. Trabzon yukarıdan talimat alarak yönetilen bir il olmamalı. Biz Trabzon'u birlikte yönetelim istiyoruz, STÖ'lerle, odalarla, bürokratlarla, halkla yönetelim istiyoruz. Trabzon'u yönetecek olan kişiler bu şehirde yaşayan, sorunları bilen kişiler olmalıdır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.