Turan :Belediyede çalışanlar daha iyi maaşlar alacak

CHP Trabzon Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, soruları cevaplarken umut verdi. Belediye çalışanlarına ise vaat verdi.

19 Şubat 2019 Salı 13:46
Turan :Belediyede çalışanlar daha iyi maaşlar alacak

CHP Trabzon Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, “Biz belediye başkanı olursak mevcut çalışanları ekmeğinden etmeyeceğiz. Çalışanlar işine devam edecek. O bizden, şu bizden değil mantığı ile insanları işinden etmeyeceğiz.Şuanki çalışanların şartlarını da güncelleyip daha iyi çalışma ortamındaki daha iyi maaşlar vereceğiz.Biz herkesin başkanı olacağız” dedi.

GEREKEN HİZMETLER ALINACAK

Hizmet için mevcut iktidardan destek alabilecekmisiniz sorusuna ise Musa Turan, “Mevcut başkanımız 5 yıl görev yaptı. İktidar partisiydi. Maçka’mıza ekstra bir hizmet getirildi mi? Bizler göreve geldiğimiz de hizmetlerin iktidar partisi tarafından değil belediye başkanı tarafından yapıldığını göreceksiniz. Ben 10 yıl da muhtarlık yaptığım süreçte iktidardan halkım için istedim, köyümü güzelleşirdim. Köyüme duvarlar yaptırdım. Karakaya suyundan köyüme getirdim. Artık ilçeme hizmet yapıp, gereken hizmeti  halkımıza getireceğim.Şimdi diyorum ki devlet kapısından hizmetlerin nasıl aktarıldığını başkan olduğum zaman göreceksiniz” diye cevap verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.