Vehbi Koç:Trabzon 24 Haziran'da  tarih yazacak

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç muhalefetin hayal aleminde yaşadığını ifade ederek, Trabzon 24 Haziran'da  tarih yazacak dedi.

22 Haziran 2018 Cuma 10:28
Vehbi Koç:Trabzon 24 Haziran'da  tarih yazacak

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç, seçime bir gün kala seçimin değerlendirmesini Trabzon TV' ye yaptı. Koç, Bu seçim diğer seçimlerden çok önemlidir. Her seçim birbirinden farklıdır ama 24 haziran seçimi özellikle teknik açıdan farklıdır. Cumhurbaşkanlığı hükümet seçimi için adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Türkiye Büyük Millet Meclisi yeniden oluşturulacak. Bütün partiler buna göre hazırlıklarını yaptılar, adaylarını belirlediler, vatandaşın karşısına çıktılar.

VATANDAŞA DOKUNDUK

Vatandaşlarla bire bir yüz yüze buluştuk. Seçim zamanları bir anda da özeleştiri zamanıdır. Geçmişe dönük yapılan hizmetlerde yapılıp yapılmayanların adaylara analizini yapıyorlar. Vatandaşlarımızdan notları aldık. Bazı sıkıntıları anında çözdük bazılarını da not alarak ilgili kurumlara ilettik. Bazı sorunlarda üzerinde çok iyi çalışılması gereken ve uzun yıllar alacak sorunlardır. Onları da hükümetimiz yapacaktır. Bizim de TBMM’ye gittiğimizde ki ana meselemiz geleceğe dönük yatırımlar ve projeler için çalışmalara başlamaktır.

HAYALLERLE YAŞADILAR

Ana muhalefet partisi genel başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 2 gün önce ulusal bir TV kanalına açıklamada bulundu. ‘Biz bugüne kadar vatandaşın yanına gitmedik’ dedi. Böyle bir itiraf ne anlama gelir. Her şeyden önce vatandaşı bugüne kadar ciddi manada aldatmak anlamana gelir. Vatandaşı dinlemeyen, ihtiyacını bilmeyen anlamına gelir. Karşılığı olmayan vatandaşın istemediklerini mi vaat ettiler? Demek ki hayal sattılar. Bugün gelinen noktada da vatandaşa yapacak bir şeyleri olmadı ve yıkalım dediler. 

TRABZON SES VERECEK

Trabzonlu adına ‘Millet ittifakı’ denilen ama özünde yıkmak dökmek hatta ve hatta itiraflarla iki yüzlü bir davranış şekli sergilediler. Trabzon halkı bunu fark etti. Trabzonlu basiret sahibidir. Ülkenin karşı karşıya kaldığı tehlikeyi bilir. Kimin neye hizmet ettiğini çok iyi bilir. Hemşehrilerimize anlattık. 24 Haziran akşamı Trabzon’dan büyük bir zaferle çıkacağız inşallah. Trabzon tarih yazacak. Türkiye’ye Trabzon’dan bir ses yükselecek.

SÜLEYMAN GEDİKLİ

Son Güncelleme: 22.06.2018 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.