Yatırım Adası Arsin'e farklı bir kimlik kazandıracak

AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül, Arsin’in değişimi ve gelişimi için Yatırım Adası’nın önemine vurgu yaptı ve “Arsin Yatırım Adası ve diğer projeler ile farklı bir kimlik kazanacak. Bu değişimi ve gelişimi çok iyi planlamalıyız” dedi.

16 Aralık 2018 Pazar 12:54
Yatırım Adası Arsin'e farklı bir kimlik kazandıracak

ARSİN’İ KARIŞ KARIŞ DOLAŞIYOR

AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül, seçim çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. Arsin’de gezilmedik yer, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayan Şaban Bülbül, görev verilmesi halinde Arsin’in çehresini değiştirecek projeler hazırladığını söyledi.

ARSİN BU DEĞİŞİMİ YAŞAMALI

Misyonlarının Arsinli hemşehrileri ile el ele vererek ilçenin geleceğini inşa etmek olduğunun altını çizen Bülbül, değişim ve gelişim anlamında önümüzdeki yılların Arsin için çok önemli olduğunu kaydetti. Sanayi ve ticaret merkezi olarak Arsin’i farklı bir kimliğe büründürmek istediğini dile getiren Bülbül, “Yatırım adasıyla, Organize Sanayi Bölgesiyle, MOBİAD sanayi sitesiyle birlikte ilçemizin demiryoluyla bağlantısını da kurarak Arsin’e yeni bir kimlik kazandırmayı hedefliyoruz. Bu anlamda yeni bir kimlik kazanacak olan ilçemize biz de bu değişime hazırlamayı hedefliyoruz. Pek çok projemiz var. Özellikle Yatırım Adası Arsin için çok önemli. Arsin’in kimliğini değiştirmede önemli rol oynayacak. Adaylığımız açıklandığında bu projelerimizi duyuracağız. Şuna yürekten inanarak söyleyebilirim ki Arsin marka bir ilçe olacak. Bu markanın kalitesini yukarılarda tutmak için çalışacağım. Ama ben olsam da olmasam da Arsin bu değişimi yaşamak zorunda. Bunun çalışmaları da bugünden itibaren yapılmalı” şeklinde konuştu.

HEMŞEHRİLERİM OLMADAN ASLA OLMAZ

Bütün bu projeleri gönülleri feth ederek hemşehrileri ile iç içe olarak, el ele vererek gerçekleştirmeyi hedeflediğini de ifade eden Bülbül şöyle konuştu: “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi hemşehrilerimiz ile gönül birlikteliği yapacağız. Onların gönüllerine gireceğiz. Arsin için yapılması gerekenleri biliyoruz. Bundan Önce Trabzon Makine Mühendisleri Odası Başkanlığı ve Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunarak Trabzon'un ve özellikle Arsin’in sorunları ve durumu ile hep iç içe oldum. Arsinli hemşehrilerim ile de her zaman yan yana yürüdüm. Yaşadığım, büyüdüğüm, bana çok şey katan bu topraklar her zaman önceliğim olmuştur. Bundan sonra da hayatımın her aşamasında Arsin’i yüceltmek ve hak ettiği yerlere getirmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Tabi ki bunu hemşehrilerim ile el ele vererek yapmayı hedefliyorum. Onlar olmadan asla olmaz. Arsin’de yaşasın ya da yaşamasın hiç önemli değil. Kimliğinde Arsin yazan herkes bizim için çok değerlidir ve önemlidir. Onların istekleri ve düşünceleri bizim için çok değerli.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.