Zorluoğlu'dan AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezine ziyaret

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret etti.

13 Şubat 2019 Çarşamba 13:57
Zorluoğlu'dan AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezine ziyaret

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaretinde İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Bayram Öztürk ve yönetimi ile görüşerek seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Seçim Koordinasyon Merkezi'nin eksiksiz şekilde kurulumunun tamamlandığını belirten Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Bayram Öztürk yerel seçimler dönük plânlı ve disiplinli bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi. 

Seçim çalışmalarının Seçim Koordinasyon Merkezi merkezinde koordinasyonlu bir şekilde devam ettiğini ifade eden Öztürk " Seçim Koordinasyon Merkezi binamız bütün donanımlarıyla birlikte hazır ve aktif olarak çalışmalarımızı buradan yürütüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Murat Zorluoğlu da İlçe Belediyelerimizle ilgili çalışmalar için adaylarımızla yaptığı görüşmelerini Seçim Koordinasyon Merkezi binamızda gercekleştirerek mesaisinin bir kısmını da burada geçiriyor. Bütün kadrolarımızla birlikte ekip olarak uyumlu ve güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İnşallah 31 Mart'ta emeklerimizin neticesinde başarılı sonuçlar elde edeceğiz." şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.