Zorluoğlu, İl Skm'de parti temsilcileri, iletişim ve proje ekibiyle toplandı

Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, İl Seçim Koordinasyon Merkezi'nde (SKM) süreç değerlendirme toplantısı düzenledi.

18 Şubat 2019 Pazartesi 14:00
Zorluoğlu, İl Skm'de parti temsilcileri, iletişim ve proje ekibiyle toplandı

Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, yaklaşan proje lansman toplantısı öncesinde İl Seçim Koordinasyon Merkezi'nde (SKM) süreç değerlendirme toplantısı düzenledi.

İl SKM Başkanı Bayram Öztürk, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Uğur Zihni, kadın ve gençlik kolları temsilcileri ile Zorluoğlu'nun danışmanları ve iletişim ekibinin de hazır bulunduğu toplantıda, günümüze kadar yürütülen sürecin yanı sıra 31 Mart'a kadar kısa ve orta vadede  izlenecek yol haritası belirlendi. 

Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği proje lansman toplantısana özel parantez açan Zorluoğlu, toplantı hazırlıkları ve zamanlama konusunda katılımcılarla fikir alışverişinde bulundu.

Cumhur İttifaki AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, toplantının son bölümünde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "31 Mart yerel seçimlerinde sosyal medyayı etkin kullanacağız" söylemini anımsatarak, bu anlamda hem partililerden hem kendi ekibinden; özgün içeriklerle daha etkili paylaşım ve etkilişimlerde bulunulmasını istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.