Zorluoğlu'ndan Akçaabat ziyareti

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, Ak Parti Trabzon İl Yönetimi Akçaabat’ı ziyaret etti.

18 Aralık 2018 Salı 14:25
Zorluoğlu'ndan Akçaabat ziyareti

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, Ak Parti Trabzon İl Yönetimi Akçaabat’ı ziyaret etti. Zorluoğlu’na Akçaabat’taki ziyaretlerinde Ak Parti Akçaabat İlçe Başkan Vekili Hüseyin Altuntepe, İlçe Kadın kolları Başkanı Satu Şahin, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, partililer ve vatandaşlar eşlik etti. Zorluoğlu’nun ziyaret programında Akçaabat esnafı, Akçaabat Kaymakamlığı ve Akçaabat Belediyesi yer aldı.

İlk olarak Akçaabat Kaymakamlığı’nı ziyaret eden AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, daha sonra Akçaabat Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Zorluoğlu’nu makamında ağırlayan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat için yapılmış olan projeleri anlattı. Bu projelerin yanı sıra Akçaabat’ı turizmde zirveye taşıyacak olan birçok proje hazırladıklarını dile getiren Başkan Türkmen, kısaca o projelerden de bahsetti.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ise Akçaabat’ın turizmde yükselen bir ivme kazanmasını sağlamak için gayret gösteren Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e teşekkür etti. Gelişen ve değişen Türkiye şartlarında hükümetimizin Akçaabat için yapmayı planladığı projelerin hayata geçmesi neticesinde Akçaabat’ın yükselen bir değer kazanacağını ifade etti.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Zorluoğlu’na tarihi Ortamahalle tablosu hediye etti.

Ziyaretin ardından AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Emin Serdar Sergi Salonunda düzenlenen yaşları 30 ila 80 arasında değişen amatör grup tarafından hazırlanan ‘Akçaabat’ın Saklı Renkleri’ adlı resim sergisini de gezdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.