Zorluoğlu'ndan Kunduracılar Ve Uzun Sokak'ta esnaf ziyareti

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu,eşiyle birlikte Kunduracılar Ve Uzun Sokak'ta ziyaretler gerçekleştirdi

12 Şubat 2019 Salı 16:45
Zorluoğlu'ndan Kunduracılar Ve Uzun Sokak'ta esnaf ziyareti

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zorluoğlu, seçim çalışmalarına eşi Sevcan Zorluoğlu ile birlikte Ortahisar ilçesinde devam etti.

Zorluoğlu, AK Parti’nin ‘Gönül Belediyeciliği’ olarak tanımladığı yeni dönem için sahadaki çalışmalarını sürdürürken, şehrin en işlek caddelerinden biri olan Kunduracılar’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Buradaki vatandaşlara eşiyle birlikte, çevreye duyarlı seçim kampanyası anlayışı doğrultusunda hazırlattığı çevre dostu çantalardan dağıtan Zorluoğlu, kendilerine ilgi gösteren çocuklara da hediye ettiği balonlarla karşılık verdi.

Proje çalışmaları ve ilçe temaslarının yanı sıra, hemşehrileriyle buluşmaya da özen gösteren Zorluoğlu'nun, ziyaretlerde gösterilen teveccüh ve destek söylemlerinden büyük memnuniyet duyduğu gözlendi. 

Kunduracılar'dan Uzunsokak’a geçen Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu’na, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç de katılırken, beraberindekilerle esnaf ziyaretlerini sürdüren Zorluoğlu, karşılaştığı vatandaşlara, yönetim anlayışlarının kapsayıcı, kucaklayıcı ve ortak akla dayanan bir yaklaşım üzerine kurulacağını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.