Zorluoğlu'ndan Mhp'ye ziyaret

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığını ziyaret etti.

09 Ocak 2019 Çarşamba 14:36
Zorluoğlu'ndan Mhp'ye ziyaret

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığını ziyaret etti.MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve üst yönetim tarafından karşılanan Zorluoğlu, İl Başkanı Tarım’ı son bir aydır kentte yaptığı çalışmalar ve temaslar hakkında bilgilendirdi.

Yaklaşık bir aydan bu tarafa kentin kamu kurumlarını, meslek odalarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini kaydeden Zorluoğlu, “Halkımızla da çarşıda, pazarda temas ediyoruz. İlçelerimizi ziyaret ediyoruz. Bir taraftan kendimizi ve yönetim anlayışımızın ne olacağını kamuoyuna anlatıyor, diğer taraftan da şehrin sorunlarını ve çözüm yollarını konuşup istişare ediyoruz. Çok şükür halkımızın gerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize gerekse şahsıma olan teveccühlerini her gün değişik vesilelerle bu süreçte görüyoruz. Birlikte çalışıp birlikte üreterek, inşallah Trabzon’a yeni bir yönetim anlayışını hâkim kılacağız” dedi. 

AK Parti ve MHP genel merkezleri ile parti liderleri arasında hayat bulan ittifak anlayışının tabanda kendileri tarafından gerçekleştirileceğini vurgulayan Zorluoğlu, “Gerek seçim kampanyası süresince gerekse -halkımız bizi büyükşehir belediye başkanı olarak görevlendirirse- seçimden sonra MHP İl Başkanı Tarım ve parti teşkilatı, her zaman istişare edeceğimiz ve yakın ilişki tesis edeceğimiz arkadaşlarımız olacaklar. 11 ocak cuma günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, aday tanıtım toplantısı için ilimizi teşrif edecekler. Bu Cumhurbaşkanımızın ilimize verdiği özel önemi bir kere daha göstermesi bakımından çok kıymetli bir gelişmedir. Tanıtım toplantımızla ilçe belediye başkan adayları da belirlendikten sonra, ilimiz seçim havasına biraz daha girmiş olacak. MHP’ye gönül vermiş kardeşlerimizin de destekleriyle inşallah büyük bir oy oranıyla seçilerek, şehrimize hizmet etmeye başlayacağız. Allah yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.     

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım da ziyaretten ve Murat Zorluoğlu’nun büyükşehir belediye başkan adayı olarak belirlenmesinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, tavanda tesis edilen birlik ve beraberlik anlayışının, tabanda da vücut bulması için her türlü gayreti göstereceklerini bildirdi.

Son Güncelleme: 09.01.2019 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.