Zorluoğlu Tonya'da

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Murat Zorluoğlu,Büyükşehir ile ilçe belediyelerimiz işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışacak.

22 Ocak 2019 Salı 09:58
Zorluoğlu Tonya'da

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Murat Zorluoğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında eşi Sevcan Zorluoğlu ile gittiği Tonya’da esnaf ziyaretlerinin ardından, vatandaşlarla ve partililerle buluşma programlarına katıldı.

İlçede belediye başkanı Osman Beşel ve AK Parti Tonya ilçe başkanı Cafer Köroğlu tarafından karşılanan Zorluoğlu, daha sonra beraberindekilerle birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Meydanı civarında konuşlu esnafa hayırlı iş ve bereketli kazanç dileklerini bildiren Zorluoğlu, sokakta hal hatır sorduğu Tonyalıların yanı sıra, kıraathane ve çay ocaklarında da vatandaşlarla çay içip hasbihal etti. İlçe halkının sorunlarını yerinde dinleyen Zorluoğlu, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdiği hemşehrilerinden, 31 mart yerel seçimlerinde de aynı ilgi ve desteği göstermelerini istedi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından, kendisi de Tonyalı olan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’nın da katılımlarıyla AK Parti ilçe teşkilatı yönetimi ve partiye gönül verenlerle bir toplantı gerçekleştiren Zorluoğlu, yoğun programına rağmen kendisine destek olmak üzere Tonya’ya gelen milletvekili Cora’ya teşekkür etti.

Tonya’da karşılaştıkları sıcak iklimin sadece havanın güzelliğinden kaynaklanmadığını kaydeden Zorluoğlu, esnafın ve vatandaşların, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile şahsına gösterdikleri ilgiye karşılık minnetlerini bildirdi. 

Genciyle yaşlısıyla, esnafla, çok güzel ilişkiler kurduklarını dile getiren Zorluoğlu, “Her gittiğimiz iş yerinde çok sıcak karşılandık. Bu durum moralimizi, motivasyonumuzu artıyor. Bundan sonraki çalışmalarımıza enerji veriyor. Tonya’yı seçime hazır buldum. İlçe yönetimimizin bunda önemli payı var. Geçmiş seçimlerde de ilçemiz, Cumhurbaşkanımıza ve milletvekillerimize önemli destekler verdi. Tonya’da 31 mart seçimlerinde de hem büyükşehir hem ilçe hem de belediye meclisinde iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Teşkilat olarak en tepeden en aşağıya kadar gayretle çalışmamız, her eve, her gönle girebilmemiz şart” diye konuştu. 

Toplantının devamında kendisini tanıttığı ilçe teşkilatına, kamu idareciliği yanında, yerel yönetimler alanında yürüttüğü çalışmalardan kapsamlı şekilde söz eden Zorluoğlu şunları söyledi:

“Van’da yürüttüğümüz başarılı projelerin bir sonucu olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın teveccühleriyle Trabzon’a büyükşehir belediyesi başkan adayı olarak gösterildiğimi değerlendiriyorum. Trabzon’a, kendi memleketime hizmet etmekten büyük memnuniyet ve gurur duyacağım. Tonyalılar, kendilerini belediyelerimizden hizmet almak konusunda lütfen rahat hissetsinler. Büyükşehir belediyemizin tüm imkânlarından, tıpkı diğer ilçelerde olacağı gibi Tonya da eşit şekilde faydalanacaktır. İlçe belediye başkanımızla, omuz omuza vererek, kaynaklarımızı, personelimizi, gücümüzü birlikte kullanarak, el ele hizmet edeceğiz. Bugüne kadar verdiğiniz tüm desteklere müteşekkirim. Allah bu davaya emek veren, burada olan olmayan tüm Tonyalılardan razı olsun. Yüksek oy oranıyla göreve gelmek istiyoruz. O bakımdan kadın-erkek tüm teşkilat mensuplarımızdan gayretli çalışmalar bekliyor, sizlere güveniyoruz.”

Milletvekili Salih Cora da Zorluoğlu’nun valilik görevi yanında, büyükşehir belediye başkan vekili olarak Van’da çok başarılı işler yaptığını anlatarak, “Başkan adayımız Murat Zorluoğlu’nun daha önce görev yaptığı yerlerde olduğu gibi Trabzon’da da çok sevileceğine ve başarılı çalışmalar yapacağına gönülden inanıyoruz. İlçe teşkilatı mensuplarımızı, Zorluoğlu’na destek olmaya çağırıyoruz. Hassas bir seçime hazırlanıyoruz. Bu anlamda sandık hakimiyeti için gayretle çalışma yürütmek durumundayız” şeklinde konuştu. 

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’i de makamında ziyaret eden Zorluoğlu, İlçenin sorunlarını ve çalışma programını dinledikten sonra, başkan Beşel’i yeniden aday gösterilmesinden dolayı kutladı.

Ziyarette kendi yönetim anlayışına ilişkin bilgilendirme de yapan Zorluoğlu, büyükşehir ve ilçe belediye başkanları arasında iş birliği ve koordinasyonun ön planda olacağını aktararak, “Bu şehir iş birliği ve dayanışmanın en güzel örneğini teşkil edecek. Bunu sağlamak için para öncelik değil. Zaten yeni büyükşehir belediye yasası, büyükşehirin sadece kurulduğu ilçe merkezine değil, il geneline hizmet etmesini sağlayacak şekilde yapıldı. Büyükşehir belediyemiz 1 nisandan itibaren hizmet ve yatırımlarıyla Tonya’da daha görünür olacak” dedi. 

Tonya’nın turizm destinasyonu açısından önemli potansiyele sahip olduğunu da ifade eden AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Murat Zorluoğlu, Trabzonlu bakanlarımız ve milletvekillerimizin de destekleriyle, hem Trabzon’un hem de Tonya’nın çözüm bekleyen meselelerine bir bir el atacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.