Zorluoğlu,İstanbul'da Trabzonlular Derneklerinin dayanışma gecesine katıldı

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Murat Zorluoğlu, İstanbul’da hemşehrileri Trabzonluların kurduğu dernekler tarafından düzenlenen geceye katıldı.

15 Şubat 2019 Cuma 16:28
Zorluoğlu,İstanbul'da Trabzonlular  Derneklerinin dayanışma gecesine katıldı

Trabzon ve Çaykaralılar Kültür Dayanışma Derneği ile Pendik Trabzonlular Derneği tarafından Pendik’teki bir otelde düzenlenen dayanışma gecesinde, hemşehrilerinin yoğun ilgisi ve sevgi gösterileriyle karşılaşan AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Murat Zorluoğlu, gecede yaptığı konuşmada özgeçmişini ve belediyecilikle ilgili tecrübelerini davetlilerle paylaştı. Partisinin gönül belediyeciliği anlayışının kapsamı hakkında değerlendirmelerde bulunan Zorluoğlu, “Gönül belediyeciliğinin bendeki tanımı; ulaşılabilir bir belediye ve belediye başkanıdır. Allah’ın izniyle bunu Trabzon’da çok güzel bir şekilde sergileyeceğiz. Trabzon’a uzun vadede katkı sağlayacak projeler için çalışıyoruz. Ancak kısa vadede sorun çözecek önerilerimiz de olacak. Önümüzdeki günlerde projelerimizin tamamını kamuoyuna açıklayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Trabzonlu bakanlarımızın, milletvekillerimizin ve ilimizdeki STK’ların da destekleriyle projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz” dedi.

<

Geceye katılanlara, Trabzon için vizyon proje olarak kabul edilebilecek 4 önemli projeden söz eden Zorluoğlu, “Şehrimizin mega proje beklentileri, yetkili mercilere herkes tarafından iletilmesi gereken talepleri var. Bunlardan bir tanesi Trabzon-Erzincan demiryolu hattıdır. Bize düşen bu projeyi yakından takip edip bir an önce hayata geçmesini sağlamaktır. Trabzon’un yeni bir havaalanına ihtiyacı var. Önümüzdeki dönemde Trabzon’u tam bir turizm kenti haline getirmek, çok daha fazla turisti kente çekmek arzusundayız. O bakımdan yeni bir havaalanı için çalışmalara başlamamız gerekiyor. Öte yandan Güney Çevre Yolu meselesi var. Kanuni Bulvarı 2020 sonunda inşallah tamamlanmış olacak. Ama yeterli değil. Daha güneyden geçen bir çevre yolunun gündeme alınması gerekiyor. Son olarak sanayiye ciddi katkı yapacağına inandığımız, katma değeri yüksek, Yatırım Adası projemiz var. İnşallah önümüzdeki günlerde yakından takip edeceğimiz önemli bir projedir. Bu projelerin hayata geçirilmesi ve takibinde Trabzon lobisinin gücüne yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Her şehrin kendi insanına ayrı önem verdiğine de değinen Zorluoğlu, sözlerini şu şekilde tamamladı:“Kültürümüzde hemşehricilik var. Ama Trabzon insanı için bu sevgi aşka dönüşmüş durumda. Trabzon Türkiye’de hemşehrilik hukuku bakımından öne çıkmış, örnek gösterilen bir şehir. Trabzonlu, şehrini bir başka seviyor. Sevgililer Günü’nde burada bir aradayız. Demek oluyor ki; esas sevgilimiz Trabzon. Yeryüzündeki bütün Trabzonluların Belediye Başkanı olacağız inşallah.” 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar REVİ ve il yöneticilerinin de katıldığı gecenin sonunda kendisine teveccüh gösteren hemşehrilerinin ricalarını kırmayan AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, dakikalarca hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme: 15.02.2019 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.