11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finalleri Trabzon’da Başladı

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından gerçekleştirilen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi’nin final ayağı 1200’e yakın sporcu ve 192 kulübün katılımıyla Trabzon’da başladı.

16 Aralık 2018 Pazar 11:44
11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finalleri Trabzon’da Başladı

Ulusal Gelişim Projesi Finalleri’nin açılış törenine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, sporcular ve aileleri katıldı.

Ulusal Gelişim Projesi kapsamında seçilen gençlerin uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil edeceğini belirten Vali İsmail Ustaoğlu “Bu yıl Türkiye Yüzme Federasyonumuzun organizasyonuyla 11-12 yaş grubu Ulusal Gelişim Projesi  final organizasyonun ilimizde yapılmasında  emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Trabzon bir tarih şehri, bir medeniyet şehri  ve bir  spor şehri olarak kendinden her an söz ettiren önemli bir şehirdir.  Kültürün, sanatın ve sporun her alanında kendinden söz ettiren bu kadim şehirde bu organizasyonun yapılması çok anlamlı. Gençlerimizin bir yıldır büyük bir emek sarf ederek gelmiş oldukları  bu final müsabakasının güzel bir rekabet ve kardeşlik duyguları içerisinde geçmesini diliyorum. 190’ın üzerinde  kulüp ve bin elli sporcuyla, 4 binin üzerinde müsabakanın yapılacağı bu organizasyon güzel bir şekilde sonuçlanıp buradaki gençlerimiz ülkemizi uluslararası müsabakalarda temsil edeceklerini, bayrağımızı gururla ve onurla taşıyacaklarına inanıyorum. Müsabakalara katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.