16. hafta Süper Lig puan durumu

Süper Lig puan durumu, 16. hafta pazar günü maçlarınında tamamlanmasıyla yeniden şekillendi ve liderlik koltuğu el değiştirdi. İşte şimdiye kadar sona eren maçların sonuçları ve oluşan puan durumu...

18 Aralık 2017 Pazartesi 10:37
16. hafta Süper Lig puan durumu

Türkiye Süper Lig'de 16. haftası Fenerbahçe - Kardemir Karabükspor ve Göztepe - Atiker Konyaspor maçları hariç bugün oynanan maçlar sonrası tamamlandı. Süper Lig puan durumu tamamlanan mücadelelerin ardından yeniden şekillendi ve liderlik koltuğu el değiştirdi.

Haftanın özeti

Haftanın önemli maçlarında Trabzonspopor sahasında Bursaspor'u 1-0'la geçerek son haftalardaki yükselişini devam ettirerek 5'te 5 yaptı. Diğer yandan Medipol Başakşehir ilk yarısını 1-0 geride kapatıığı mücadeleden 4-1 galip ayrılmayı bilerek liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu. Süper Lig'de bu hafta en büyük yarayı Malatya deplasmanında Galatasaray aldı. Sarı-kırmızılılar Yeni Malatyaspor'a deplasmada 2-1 mağlup olarak 16. haftayı lider kaptama şansınıda yitirmiş oldu. Gecenin son maçında Beşiktaş adeta şov yaptı. Siyah-beyazlılar sahasında ağırladığı Osmanlıspor'u 5-1'le geçerek zirveye bir adım daha yaklaşmış oldu. Bu mücadelede Babel 3 gol atarak geceye damgasını vurdu. 

İşte Süper Lig 16. hafta maç sonuçları ve tamamlanacak maçlar

Gençlerbirliği 0 - 0 Kasımpaşa
Alanyaspor 1 - 1 Sivasspor
Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor
Akhisarspor 0 - 2 Kayserispor
Medipol Başakşehir 4 - 1 Antalyaspor
Yeni Malatyaspor 2 - 1 Galatasaray
Beşiktaş 5 - 1 Osmanlıspor FK

18 Aralık 2017 Pazartesi
Fenerbahçe v Kardemir Karabükspor
Göztepe v Atiker Konyaspor  

SÜPER LİG 16. HAFTA PUAN DURUMU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.