A Milli  futbol Takımı Trabzon'da

A Milli  futbol Takımı, 11 Ekim Perşembe günü Bosna-Hersek ile oynayacağı özel maç için Trabzon'a gelerek Rize'ye geçti.

10 Ekim 2018 Çarşamba 13:45
A Milli  futbol Takımı Trabzon'da

A Milli  futbol Takımı, 11 Ekim Perşembe günü Bosna-Hersek ile oynayacağı özel maç için Rize'ye geldi.İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 09.30'da kalkan Türk Hava Yolları'na ait uçakla Trabzon'a giden A Millilerin  yolculuğu yaklaşık 1,5 saat sürdü.Trabzon Havalimanı'nda TFF Bölge Müdürü Serdar Bali ve Bölge Antrenörü Turgay Semercioğlu tarafından karşılanan A Milli Takım kafilesi, daha sonra otobüsle Rize'de bulunan kamp oteline gitti.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve milli futbolcu Mahmut Tekdemir, bugün saat 19.45'te Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, maç öncesindeki son çalışmasını da 20.15'te stadyumda yapacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.