Abdullah Avcı'dan flaş açıklama! 'Taraftar farklı oyun bekleyebilir'

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu

29 Nisan 2021 Perşembe 09:38
Abdullah Avcı'dan flaş açıklama! 'Taraftar farklı oyun bekleyebilir'

Trabzonspor bugün Göztepe ile deplasmanda 1 - 1 berabere kaldı. Maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, “Bugün dalgalı bir oyun vardı. Oyun organizasyonları tam bizim istediğimiz gibiydi. Bazen hedeften uzaklaşmak mı, bazen yorucu anları doğru oynamamak mı… 

Bir hata yaptık cezalanmadı, ikinci yaptık cezalanmadı, üçüncü yaptık cezalandı. Rakip galip giriyor. İkinci yarı oyun arada giderken kırmızı kart. Bence orada formasyon değişikliği önemli. Oyunu doğru oynarsan, bir eksiği düşürebilirsin. Ondan sonra verilen tepki önemli. Trabzonspor her maçını kazanmak için oynar. 

Kazanabilirdik kaybedebilirdik. Böyle bir süreç. Bunlar hem sene sonu hem de önümüzdeki sene için güzel mesajlar oluyor. Önümüzdeki hedef zirve.. Önümüzdeki hafta ara. Yorucu bir durum. 3 - 4 günlük izin. Bay geçeceğiz. Ondan sonra kalan maçları kazanarak kapatmak istiyoruz. 

Bence geldiğimiz günden beri her şeyimiz gelişiyor. Organizasyon oyunu. Taraftar, medya farklı oyun bekleyebilir. Kolay değil. Bir çok tekrarın gerektirdiği oyundur. Hem savunma hem de hücum anlamında gelişen oyunumuz var. Bunun içine hem kalite hem de rekabeti oluşturacak çalışmalar yapılıyor. Dar alanda problem çözmek gerekiyor. 

Bununla ilgili çalışmalarımız var. Bugün buradan 1 puan Trabzon’u tatmin etmek ama gelecek adına, gerçekçi bir şekilde zirvede olmak için o adımları atıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.