Abdullah Avcı: "Kazandıkça kasketi takmaya devam edeceğim"

Trabzonspor Süper Lig’in 24. haftasında oynadığı Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası Teknik Direktör Abdullah Avcı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

09 Şubat 2021 Salı 10:07
Abdullah Avcı: "Kazandıkça kasketi takmaya devam edeceğim"

İyi bir ivme yakaladığını belirten Teknik Direktör Abdullah Avcı, “Maçtan önce de söylemiştim, Süper Lig’in değerli bir takımıyla oynadık. Meslektaşım Hamza Hamzaoğlu ile iyi şeyler yapıyorlar. Onlara başarılar diliyorum. Süper Lig’in direkt oyun oynayan ve kenar ortaları en fazla yapan takıma karşı mücadele ettik. O yüzden Hüseyin Türkmen tercihiyle maça başladık. Sadece burasıyla ilgili değil Türkiye’nin %70’inde, 80’inde sahalarımız kötü. Devlet stadyum yapıyor, yayıncı kuruluş parasını veriyor ama zeminlerimiz kötü. Süper Lig’in marka değerini arttırabilmemiz için, oyuncu sakatlıklarını aza indirebilmemiz için zeminlerin Türkiye genelinde daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum. Oyuna dönecek olursak, oyun genel anlamda istediğimiz gibi geçti. Golden sonra bir süre oyunu kaybettik. Rakip baskılı gibi gözüktü ancak Uğurcan’ın kurtardığı bir tek şut var. Onun dışında çok tehlike yaşamadık çünkü geldiğimiz günden itibaren bu kenar ortalara çok çalışıyoruz. Doğru karşılamalar yaptık. Sonrasında son dakikada oyunu bitirirken Nwakaeme’nin attığı bir gol var. Oyunu daha rahat kazanmamızı sağladı. İyi bir ivme, iyi bir aile ortamımız var. Sayısı az ancak kalitesi yüksek, verdiğimizi karşılıklı uygulamaya çalışan bir oyuncu grubu var. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bu maçı kazandık, haftayı daha iyi değerlendirerek Gaziantep FK müsabakasına hazırlanacağız” dedi.

Son Güncelleme: 09.02.2021 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.