Başkan Zorluoğlu şampiyon sporcuyu ağırladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şampiyon yüzücü Batuhan Yakup Çakır’ı makamında ağırladı.

16 Mart 2020 Pazartesi 15:45
Başkan Zorluoğlu şampiyon sporcuyu ağırladı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun Antalya’da düzenlediği 2. Bölge Yüzme Müsabakalarında 3 altın, 1 gümüş, 2 bronz madalya kazanarak şampiyonaya damgasını vuran Batuhan Yakup Çakır ile Başkan Zorluoğlu arasında keyifli bir sohbet gerçekleşti. Genç sporcunun şampiyonada 6 madalya kazanması karşısında Başkan Zorluoğlu’nun “Batuhan başkalarına madalya bırakmamışsın, biraz da onlara bıraksaydın, hepsini almışsın” şeklindeki sözleri, eğlenceli anlar yaşanmasına neden oldu.
 
Genç sporcu Batuhan ile birlikte hocalarını ve ailesini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Zorluoğlu, “Kazandığı başarılar nedeniyle Batuhan’ı tebrik ediyorum. İnşallah çok daha büyük başarılar elde edersin. Çok daha güzel neticeler alarak göğsümüzü kabartacağına yürekten inanıyorum. Trabzon’un ve Türkiye’nin ismini duyuracaksın. Sana güveniyoruz. Biz her zaman Batuhan’ın yanındayız ve sonuna kadar destekliyoruz” dedi.
 
Batuhan, kazandığı madalyalardan birini Başkan Zorluoğlu’na hediye etti. Aldığı hediyenin çok kıymetli olduğunu belirten Başkan Zorluoğlu da Batuhan’a hediye takdim etti. Ziyaret, günün anısına toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.