Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Takımı süper ligde

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin masa tenisi takımı Türkiye üçüncüsü olarak Türkiye Kuruluşlar Süper Liginde mücadele etmeye hak kazandı.

26 Temmuz 2018 Perşembe 10:33
Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Takımı süper ligde

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 16. Kuruluşlar arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası 21-24 Temmuz tarihleri arasında Samsun’da düzenlendi. 52 takımın katıldığı şampiyonada zorlu mücadelelerin ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi masa tenisi takımı Türkiye 3’sü olarak 16 takımlı Türkiye Kuruluşlar Süper Liginde mücadele etmeye hak kazandı.

Muhammet Altınel, Nurettin Akyüz ve misafir oyuncu Vahid Malmırı’dan oluşan Büyükşehir Belediyesi masa tenisi takımı Artvin Orman Bölge Müdürlüğünü yenerek 3’cü oldu. Bimsa Kocaeli takımının şampiyon olduğu turnuvada zevkli ve çekişmeli müsabakalar ardından üçüncü olduklarını ve Türkiye süper ligine çıktıklarını kaydeden takım kaptanı Muhammet Altınel, Trabzon’u ve Büyükşehir Belediyesini en iyi şekilde temsil etme gayreti içeresinde olduklarını söyledi. Türkiye süper ligin katılabilmek için bir yıl boyunca sürekli çalıştıklarını ve çalışmalarının meyvelerini gelecek yıl Türkiye süper liginde mücadele etmeye hak kazanarak aldıklarını kaydeden Altınel desteklerinden dolayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Son Güncelleme: 26.07.2018 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.