Büyükşehir Belediyesi'nden Tüfad'a destek

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ataman, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen ‘Antrenör Gelişim Semineri’ne katıldı.

27 Ocak 2020 Pazartesi 13:36
Büyükşehir Belediyesi'nden Tüfad'a destek

Büyükşehir Belediyesi spor branşlarına verdiği destekle büyük takdir görüyor. Sporla ilgili tüm faaliyetlerde yer almaya özen gösteren Büyükşehir Belediyesinin bu yaklaşımı, spor camiası tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ataman, TÜFAD Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen ‘Antrenör Gelişim Semineri’nin açılış programına katılarak, antrenörlerle bir araya geldi.
 
16 SAHAYI HİZMETE SUNACAĞIZ

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ataman, konuşmasına TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Hayri Tekelioğlu’na geçmiş olsun dileklerini ileterek başladı. Sporun Trabzon için önemini vurgulayan Başkan Vekili Ataman “Her şehirde organizasyon vardır fakat her şehir spor şehri değildir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu, sporun içerisinden gelen bir isim olarak her zaman ‘hantal şehirlerin gelişmesi mümkün değil’ der. Trabzonspor’un neden başarılı olduğunu salona baktığımızda hemen anlıyoruz. Nüfusuna oranla en fazla antrenör bulanan bir şehir Trabzon. Büyükşehir Belediyesi olarak Trabzon’un sadece futbolla ilgilenen bir şehir olmaktan çıkarılması için yoğun çalışmalar sürdürmekteyiz. Bu kapsamda kurduğumuz Spor Dairesi Başkanlığı ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile beraber şehrin içerisinde bulunan 16 tane sahayı çok işlevli hale getirmek için çok ciddi bir gayretin içerisine girdik. 16 tane sahayı soyunma odaları ve ulaşımı da sağlayacak şekilde en yakın sürede antrenörlerimizin hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.
 
ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ

Başkan Vekili Ataman “Büyükşehir Belediyesi olarak kentimizin bir spor şehri olması için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Bu noktada her türlü önerinizi Spor Dairesi Başkanımız aracılığı ile bizlere iletebilirsiniz. Futbol yıldızlarını yetiştiren antrenörlerimiz için düzenlenen bu tür eğitim seminerlerini de çok önemsiyoruz. En büyük marka değerimiz olan Trabzonspor’umuzun başarılarıyla konuşulan genç isimlerine bakınca, yeni yetenekler yetiştirmek için elinizden geleni yaptığınız çok belli. Bu noktada bu seminerlerin düzenlenmesinde emeği bulunan ve geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye ömrünü adayan antrenörlerimize ve tüm spor insanlarına hürmetlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.