Büyükşehir Belediyesi spor salonlarına el attı

Amatör spora hizmet eden spor salonlarının temizlik ihtiyacı Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor.

09 Ağustos 2018 Perşembe 09:17
Büyükşehir Belediyesi spor salonlarına el attı

Amatör spora hizmet eden spor salonlarının temizlik ihtiyacı Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. Böylece gençlerin çok daha temiz ve sağlıklı ortamda spor yapmaları sağlanmış oluyor. Ayrıca spor salonları da temizlik giderlerinden kurtuluyor. Temmuz ayında başlatılan proje kapsamında şimdiye kadar 15 ayrı spor salonu 10 kişilik özel ekiple temizlenirken, temizlik işlemlerine düzenli olarak devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bir yandan dev projelerle Trabzon’u ihya ederken bir yandan da sanat, spor ve eğitime üst düzeyde katkı verme gayretinde olduklarını söyledi. Gümrükçüoğlu, “Gençlerimizin spor yapmaları toplumumuzun geleceği için önem teşkil etmektedir. Spor yapan genç çok daha sağlıklı, özgüveni yerinde birey olarak toplumun içinde yerini en iyi şekilde alır. Bu nedenle amatör spora destek olmak boynumuzun borcudur. “Temiz Salon Temiz Spor” Projesi ile amatör spora destek olduğumuz gibi gençlerimizin de çok daha sağlıklı ortamda spor yapmalarını temin etmiş oluyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.