DSİ Şampiyon

DSİ Karadenizspor sahada fırtına gibi esti ve BAL ligine yükselmeyi başardı.

18 Nisan 2019 Perşembe 09:36
DSİ Şampiyon

DSİ CAMİASINDA BÜYÜK MUTLULUK

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off müsabakalarında  Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda Erdoğduspor ile karşı karşıya gelen DSİ Karadenizspor, rakibini 3-1 yenerek, Yalıspor’un önünde averajla şampiyon oldu ve Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükseldi. Bir hayali gerçekleştiren DSİ Karadenizspor camiası, DSİ 22.Bölge Müdürlüğü personellerinde de büyük mutluluğa neden oldu.

ŞEHİR TURU ATTILAR

Maçın ardından Bölge Müdürlüğü’ne gelen futbolcular ve teknik heyet, burada DSİ 22. Bölge Müdürü Vekili ve aynı zamanda takımızın başkanı Dr. Emre AKÇALI, takımın genel kaptanı ve DSİ 22. Bölge Müdür Yardımcısı Sn. Olcay ÇUBUKÇU ve DSİ çalışanları tarafından konfetilerle karşılandı.  DSİ sosyal tesislerinde organize edilen yemeğin ardından, futbolcular ve teknik heyet, otobüsle şehir turu attı ve şampiyonluğun coşkusunu doyasıya yaşadı.

BU BAŞARI TESADÜF DEĞİL

Trabzon’un futbol mabedi olan Yavuz Selim Stadını da unutmayan teknik heyet, şehir turu esnasında tam kadro olarak stada gitti ve burada bir anı fotoğrafı çektirdi. Gün boyu tebrikleri kabul eden DSİ Karadenizspor Başkanı Dr. Emre AKÇALI, başarılarının tesadüf olmadığını belirterek, “Gençler bizi gururlandırdı. Hepsini kutluyorum. DSİ sportif faaliyetlerde de gözde bir kurum olmayı sürdürecek” ifadelerini kullandı.  Takımın Genel Kaptanı Olcay Çubukçu ise, “Biz DSİ olarak bu başarıya çok inandık. Hep birlikte kenetlenerek mutlu sona ulaştık. İnanç varsa zafer vardır. Tüm camiayı tebrik ediyorum” dedi. DSİ Karadenizspor Teknik Direktörü Kenan Aksu ise, “İdmanlarda sık sık çalıştığımız pozisyonları sahaya yansıttık. Maç boyunca diri kalan taraf olduk. Futbolcularımı gayretlerinden ötürü tebrik ediyorum.” Dedi.

Son Güncelleme: 18.04.2019 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.