Ercan, bu sene Trabzonspor ciddi şekilde şampiyon adayı

Türkiye’de hem Trabzonspor, hem Fenerbahçe hem de Galatasaray formalarını giyip birçok kez Milli Takım’a seçilen Abdullah Ercan,Ben bu sene Trabzonspor’un ciddi şekilde şampiyon adayı olduğunu düşünüyorum dedi.

07 Şubat 2020 Cuma 11:17
Ercan, bu sene Trabzonspor ciddi şekilde şampiyon adayı

Trabzonspor'un eski futbolcusu Abdullah Ercan,Trabzonspor son 1,5 yıldır her anlamda çok doğru işler yapıyor. Benim zamanımda yöneticiliğimi de yapmış Sayın Ahmet Ağaoğlu çok başarılı işler yapıyor. Aynı zamanda saha içi de çok iyi gidiyor. Çok iyi bir kadro oluşturdular. Eksiklerini iyi tespit edip iyi oyuncular alıyorlar. Ben şu anki Trabzonspor kadrosunu 1996’da şampiyonluğu kaçıran,  2010-2011’deki kadrodan sonra gelmiş en yetenekli ve en alternatifli kadro olarak görüyorum. Eğer ilerleyen sezonlar için genç-yerli fark etmez, iki tane de iyi ve alternatifli bek ve bir santrafor alabilirlerse 3-4 senenin kadrosunu oluşturmuş olacak. Ben bu sene Trabzonspor’un ciddi şekilde şampiyon adayı olduğunu düşünüyorum. Bir teknik direktör olarak kadroya ve oynanan oyuna baktığımda bu sinyalleri alıyorum. Sosa’nın 1-2 sene sonra bırakacağını düşünerek Guillherme’yi transfer ettiler. 28-29. haftada yarışta kalacak 3-4 takımdan biri olacaktır dedi.

skorer

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.