Eskrim Şampiyonasında Trabzon’a 2 madalya

Trabzon’da 27 Haziran- 3 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Süper Minikler ve Minikler Türkiye Eskrim Şampiyonasında Trabzonlu sporcular İrem Koç ve Nisanur Sağlam bronz madalya kazandı

03 Temmuz 2018 Salı 12:28
Eskrim Şampiyonasında Trabzon’a 2 madalya

Yomra Cimnastik Spor Salonunda geçtiğimiz hafta başlayan ve bir hafta boyunca devam eden eskrim heyecanı sona erdi. Türkiye’nin 27 farklı ilinden yaklaşık 1.300 sporcunun katıldığı Süper Minikler ve Minikler Türkiye Eskrim Şampiyonasında Trabzonlu iki sporcu da bronz madalya kazandı.

1 Temmuz tarihinde düzenlenen süper minik kızlar epe ferdi müsabakalarında Nisanur Sağlam bronz madalya kazanırken, bir gün sonra düzenlenen minik kızlar ferdi epe müsabakalarında ise İrem Koç bronz madalyanın sahibi oldu.

Nisanur Sağlam’ın bu yıl Antalya’da düzenlenen Uluslararası Çocuk Kupasında da gümüş madalya kazandığını hatırlatan eskrim antrenörü Selami Aktaş, “Yomra ilçemizde hem yetkililerin hem de ailelerin destekleriyle sporcularımız bu başarıları elde ediyor. Nisanur 2 yıldır, İrem 1,5 yıldır eskrim yapıyor ama önemli bir gelişim gösterdiler. Önümüzdeki sezon da madalyalara talibiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.