EURO 2020 ertelendi

UEFA bugün yapılan toplantısında EURO 2020'nin ertelenmesine karar verdi. Turnuvanın 2021'de aynı tarihler olan 12 Haziran - 12 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapması planlandı.

17 Mart 2020 Salı 14:59
EURO 2020  ertelendi

UEFA'nın bugün Avrupa'da bulunan 55 futbol federasyonuyla yaptığı toplantıdan karar çıktı. UEFA, üye ülkeler, Avrupa Kulüpler Birliği (ECA) ve  Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro) bir araya geldi 

EURO 2020 ERTELENDİ!

UEFA bugün yapılan toplantısında EURO 2020'nin ertelenmesine karar verdi. Turnuvanın 2021'de aynı tarihler olan 12 Haziran - 12 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapması planlandı.

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi kararı 

UEFA, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kararını da verdi. Verilen kararda Corona virüs nedeniyle askıya alınan iki dev turnuva da tarih  fark etmeksizin hayat normale döndüğü andan itibaren kaldığı yerden devam edecek.  UEFA, bu iki turnuvayı 2020 yılı içinde bitirilmesi planlanıyor. 

Copa Amerika da ertelendi!

12 Haziran - 12 Temmuz 2020 tarihleri ​​arasında Kolombiya ve Arjantin'de yapılması planlanan bir diğer dev turnuva olan Copa America da gelecek seneye ertelendi. Sebebi ise Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi hayat normale döndüğü andan itibaren kaldığı yerden devam edeceği için Copa America 1 yıl ertelendi. Çünkü Copa America'ya katılacak birçok futbolcu Avrupa'da Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kupalarında mücadele eden takımlarda forma giyiyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.