Hekimoğlu'ndan bir transfer daha

Hekimoğlu Trabzon FK geçtiğimiz sezon Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübünde forma giyen orta saha oyuncusu Hacı Şükrü Çiçek ile 2 yıllık anlaşma imzaladı

29 Haziran 2018 Cuma 13:47
Hekimoğlu'ndan bir transfer daha

Hekimoğlu Trabzon FK  geçtiğimiz sezon Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübünde forma giyen orta saha oyuncusu Hacı Şükrü Çiçek ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.İmza töreninde Tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Kadir Kantekin hazır bulundu.

Kadir Kantekin imza töreninde yaptığı açıklamada “Hacı Şükrü genç ve yetenekli bir kardeşimiz. Kendisini aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Kulübümüze çok katkı yapacağını düşünüyoruz. Kendisine başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Hacı Şükrü Çiçek’te, “Hekimoğlu Trabzon FK kulübüne gelmekten son derece mutluyum. Camianın beklentileri ortada. Bu sezon takım arkadaşlarımla birlikte güzel işler başarmanın gayreti içinde olacağız. İnşallah bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Hacı Şükrü Çiçek’in kariyeri;

Hacı Şükrü Çiçek 8 Aralık 1994 yılında Rize’nin Pazar İlçesinde dünyaya geldi. Futbola Pazarspor alt yapısında başlayan Hacı Şükrü, ilk profesyonelliğini de burada yaşadı. Daha sonrasın da Tuzlaspor, Darıca Gençlerbirliği ve Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübünde forma giydi.

Hacı Şükrü Çiçek’in TFF 2. Ligde 62, TFF 3 Ligde 93 ve Türkiye Kupasında 7 resmi müsabakası bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.