Hekimoğlu'nun boksta madalya gururu

Rize’de geçtiğimiz günlerde düzenlenen Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda Hekimoğlu Boks Kulübü'nün 2 sporcusu madalya kazandı.

02 Ocak 2018 Salı 16:26
Hekimoğlu'nun boksta madalya gururu

49 kiloda Tolgahan Öztürk, şampiyonluğu elde ederken, 91 kiloda ağır sıklet branşında dövüşen Sedat Yıldız ise Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Başarılarından ötürü sporcuları tebrik eden Hekimoğlu Boks Kulüp Başkanımız Suat Hekimoğlu, “Boksörlerimizi gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Bizim ailemizin Türk sporuna yıllarca katkısı bulunmuştur. Bizde boks sporunda bu bayrağı elimize aldık ve genç nesillerimizle birlikte bayrağımızı taşıyacağız. Sorunlarımızın ne olduğunu biliyoruz, bu sorunların üzerine eğilerek Türk boksunu Avrupa ve Dünya’da temsil etmek istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.