Hekimoğlu Trabzon FK Volkan Altınsoy'u transfer etti

Hekimoğlu Trabzon FK Volkan Altınsoy ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

03 Temmuz 2019 Çarşamba 09:02
Hekimoğlu Trabzon  FK Volkan Altınsoy'u transfer etti

Hekimoğlu Trabzon  FK geçtiğimiz sezon İnegölspor formasını giyen tecrübeli savunma oyuncusu Volkan Altınsoy ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.İmza töreninde Kulüp Genel Sekreteri Hakan Sağlam ve Futbol Şube sorumlusu Semih Hekimoğlu hazır bulundu.

İmza töreninde konuşan Volkan Altınsoy, “ Öncelikle sözleşmenin her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Hekimoğlu Trabzon FK’nın hedefleri, idealleri, gelecek adına güzel planları var. Bizlerde bu planlar içinde olmak için buradayız” dedi.

İmza sonrası açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Hakan Sağlam’da, “ 2019-2020 Futbol Sezonu Transfer çalışmalarımıza bugün itibariyle start verdik. Bütün Futbol Kulüplerimize yeni sezonda başarılar diliyorum. Volkan Altınsoy, bu ligin oldukça tecrübeli ve başarılı bir savunma oyuncusu. Kulübümüze de çok ciddi katkılar yapacağından şüphemiz yok. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

VOLKAN ALTINSOY KİMDİR?

Aslen Aksaray’lı olan tecrübeli futbolcu, 6 Ağustos 1990 yılında babasının görev yeri olması dolaysıyla, Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde dünyaya geldi.Futbola lisanslı olarak 2002 yılında 68 Aksarayspor’da başlayan Volkan Altınsoy, ilk profesyonelliğini de 2008 yılında Keçiörengücü’de yaşadı. Sırasıyla, Osmanlı Futbol Kulübü, Bakspor, Çankırıspor, Ankara Demirspor, Hatayspor ve İnegölspor kulüplerinde top koşturdu.TFF 2. Ligde toplam 208, Türkiye Kupası müsabakalarında da toplam 8 müsabakada görev yapan deneyimli futbolcu, oynadığı bu karşılaşmalarda rakip fileleri toplam 12 kez havalandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.