Hekimoğlu transfer çalışmalarında hız kesmiyor

Yeni sezon hazırlık çalışmalarına eksiksiz bir kadro ile girmek isteyen Hekimoğlu Trabzon FK, Bolu kampı öncesinde kadrosuna tecrübeli bir isim daha katarak hücum hattını güçlendirdi

28 Haziran 2018 Perşembe 12:20
Hekimoğlu transfer çalışmalarında hız kesmiyor

Hekimoğlu Trabzon futbol kulübü'nden yapılan açıklamada  Yönetim kurulumuz, sezon Utaş Uşakspor ‘da şampiyonluk yaşayan başarılı forvet oyuncusu Halil İbrahim Cenik ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp merkezimizde yapılan imza töreninde Kulübümüz Futbol Şube sorumlusu Mehmet Köroğlu hazır bulundu. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Mehmet Köroğlu iki aylık bir dönem zarfından geceli gündüzlü transfer çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi. Misyon ve vizyonlarına uygun isimleri kadroya katmak istediklerini ifade eden Köroğlu, “transfer çalışmalarımızı bugüne kadar belirlediğimiz yol, takvim ve çizgide yürüttük, bundan sonrada da aynı şekilde ilerlemeye devam edeceğiz” dedi. Halil İbrahim Cenik ile anlaşamaya vardıklarını ifade eden Köroğlu, “Halil İbrahim, daha önce kulübümüzde forma giymiş tecrübeli bir oyuncu. Geçen sene aynı grupta yarıştığımız Utaş Uşak formasını giyiyordu. Orada güzel bir performans sergiledi ve takımının şampiyonluğunda önemli bir rol oynadı. Aynı azim ve istek içerisinde bizlere katkı yapacağından şüphemiz yok. Kendisine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Trabzon’a ve Hekimoğlu Trabzon Fk kulübüne uzak olmadığını dile getiren Halil İbrahim Cenik de, “daha önce buraya geldiğimde 3. Lig şampiyonluğu yaşamıştık. Tarih tekerrürden ibarettir. Bu yılda aynı coşku ve heyecanla buraya geldim. İnşallah lig bitiminde aynı performansı gösterir ve yeni bir kupayı kulübümüze hediye ederiz” dedi. Halil İbrahim Cenik, “Türkiye de bir çok kulüpte forma giydiğini Trabzon’un kendisi için farklı bir anlam ve önem taşıdığını söyledi. Trabzon halkının futbola olan sevdası ve ilgisi beni her zaman büyülemiştir. Burada futbol oynamak bana ayrı bir zevk veriyor. Her çıktığınız maçta farklı bir sorumluluk duygusu yaşıyorsunuz. Futbol kentlerinin güzelliği de bu. Dileğim sakatsız, sağlıklı ve başarılı bir sezon geçirmemiz. Bütün futbolcu arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum. Herkes için hayırlı uğurlu ve bereketli bir sezon olmasını diliyorum” dedi.

Halil İbrahim Cenik’in kariyeri;

Aslen Tokat Turhallı olan Halil İbrahim Cenik, 10 Aralık 1988 yılında Sivas’ta dünyaya geldi. 1.85 boyundaki tecrübeli oyuncu forvet mevkiinde oynuyor.

Oynadığı Kulüpler;

Turhalspor, Tokatspor, Aydınspor, Arsinspor, Belediye Bingölspor, Hekimoğlu Trabzon FK, Etimesgut Belediyespor, Utaş Uşaksporspor

Halil İbrahim Cenik’in TFF 3. Ligde 223, TFF 2. Ligde 65,Türkiye Kupasında 6 resmi müsabakası bulunuyor. Halil İbrahim Cenik oynadığı bu müsabakalarda rakip fileleri toplam 75 kez havalandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.