İdmanocağı’ndan ASKF’ye ziyaret

İdmanocağı Kulübü Başkanı Vehbi Serdar Arz ve yönetim kurulu üyeleri ASKF’yi ziyaret etti.

17 Ekim 2020 Cumartesi 13:21
İdmanocağı’ndan ASKF’ye ziyaret

ASKF Başkanı Cahit Erdem ve yönetim kurulu üyeleri, İdmanocağı heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını vurguladı. Erdem, “Asırlık kulübümüz İdmanocağı’nın yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar diliyoruz. İdmanocağı, Trabzon’da futbol ve diğer spor branşlarının yanı sıra sosyal hayatta da önemli roller üstlenmiş güzide bir kulübümüzdür. Yönetim kuruluna çalışmalarında her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

İdmanocağı Başkanı Vehbi Serdar Arz ise gösterdikleri konukseverlik nedeniyle ASKF Başkanı Cahit Erdem ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “ASKF bütün amatör spor kulüplerinin evidir. Biz de burada kendimizi evimizde hissediyoruz. Arkadaşlarımızla kulübümüzü ileriye taşımak için yola çıktık. Bu konuda futbol ve spor camiasının her kesiminin desteğini hissetmek çok önemli. Herkese teşekkür ediyoruz. Futbol okulumuzu faaliyete geçirdik. Diğer branşlarla ilgili de çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.

Ziyarette pandemi sürecinin futbola etkileri ve müsabakaların başlama takvimiyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Arz, ASKF Başkanı Erdem’e ziyaretin anısına İdmanocağı flaması takdim etti.

Son Güncelleme: 17.10.2020 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.