Lig oynanmazsa tescil edilsin!

Bazı kulüplerin yöneticileri "Bu lig artık oynanmaz" diyor

25 Mart 2020 Çarşamba 11:18
Lig oynanmazsa tescil edilsin!

Süper Lig'in Koronavirüs nedeniyle ertelenmesi sonrası ortaya bir sürü iddialar atılmaya devam ediyor. Önce play-off gündeme getirildi şimdi de ligler iptal edilsin denmeye başlandı.

Bunu dillendirenlerin de özellikle ligde yarış dışı kalmış hatta küme hattında bulunan takımların idarecilerinin olması oldukça enteresan.

Zirvenin 9 puan gerisinde bulunan Beşiktaş'ın başkanı Ahmet Nur Çebi, "Ligler iptal edilsin ve gelecek sezon Avrupa'ya son beş yılın ortalamasındaki başarıya göre takımlar gitsin" diyor.

Gerçekten bazen oldukça komik oluyorsunuz... Çebi acaba şuan lider olsaydı aynı söylemde bulunur muydu? Herkes şimdi bu soruyu soruyor. Gerçi haksız da sayılmazlar. Evet, yaşananlar kimsenin istemediği şeyler, evet 'önce sağlık' diyoruz ve bu doğrultuda devletimizin de uyarılarıyla tedbirlerimizi alıyoruz.

Şuan ligler ertelenmiş. Sonrasının ne olacağını gerçekten kestirmek zor. Galiba sizin derdiniz virüsü bahane ederek başarısızlığınızı gölgelemek. Peki Trabzonspor'un mücadelesinin karşılığı ne olacak?

Öyle ya verilen onca emek harcanan milyon Eurolar, hayaller var. Haa sizin hesabınız galiba son 5 yıla bakınca en başarılı takım olduğunuz için kestirmeden Avrupa'ya gitmek. Yok öyle dünya.

O zaman biz de diyoruz ki; Lig olduğu gibi tescil edilsin. Ya da kalan 8 maç bir şekilde oynatılsın. Zaten başka da ihtimal yok. Play-off isteyenler de şöyle bir kenara çekilsin. Güldürmeyin insanı. Ligde 8 maç kalmış hala play-off diyorsunuz.

(Sonnokta)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.